Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Maria.

Mooi Walcheren

14 reacties

Maria 06 September 2013
Sorry, verkeerde foto
aw 06 September 2013
Inderdaad helemaal fout. Sowieso het onderwerp, een afgetrapte landbouwgifkar, maar doe dan in godsnaam nog iets met de compositie en zet dat ding niet in het midden. Geheel doet me nog het meest denken aan een gedempte Franse vuilstort, die kom je overal tegen op het Franse platteland. Nee als dit "Mooi Walcheren" is, bespaar me dan aub lelijk walcheren.....
bakkertje 06 September 2013
nou, nou aw, kan het misschien "een onsje minder?" Bovendien is het al helemaal geen ' gifkar ' het is een voormalige gierkar (dat is bepaald niet hetzelfde) thans kennelijk in gebruik om drinkwater voor het vee in op te slaan, wat is daar nu mis mee! zo zie je maar dat jij ook niet perfect bent!
Geert 06 September 2013
Weinig respect als je dit op deze pagina gaat schrijven . Dit is de maatschappij waar in wij leven . Doe een oproep aan allen : weesilder en vriendelijker voor elkaar .
walcheren 06 September 2013
wat een idiote reactie aw!!! kennelijk geen oog voor het mooie aan oude dingen; er staan b.v. ook regelmatig half vergane schuurtjes e.e. op deze site...plaats zelf eens wat, zou ik zeggen!
N. 06 September 2013
@aw: jouw reactie is hetgene wat "helemaal fout "is; op het onbeschofte af...
Adri Joosse 06 September 2013
Deze plek is bij mij zeer goed bekend en heb daar in de loop der jaren al veel foto's gemaakt. Een bijzonder mooi hoekje, dat de door Maria gegeven titel zonder meer waard is. De reactie van aw is volledig ongefundeerd en is tevens weinig respectvol. Onder dergelijk soort reacties zou een volledige eigen naam niet misstaan !
J.A. 06 September 2013
Maar Maria toch, had dan ook eerst overlegd met je maatje Ves. Die weet AAAALLES van foto's. En vwb meneer Joosse, die vindt kennelijk alles mooi, want zowel deze foto ( die je zelf NB verkeerd vind ) alswel je volgende verbeterde foto valt bij hem in de smaak. Vwb. de reacties ed. ach ja, deze fotosite staat nu eenmaal onder de rubriek "FUN" en hoe serieus moet je geplaatste foto's dan nemen he? Een echte fotosite zal het zo m.i. helaas nooit worden. Het heeft teveel hiaten en biedt teveel mogelijkheden tot verwekken van ergernis. ( Als de provider maar foto's heeft? )
Adri Joosse 06 September 2013
J.A., meneer Joosse vindt niet alles mooi hoor ! In mijn reactie heb ik mijn mening gegeven over de plek, niet over wat ik van deze foto vind. Dat heb ik wel gedaan bij de verbeterde versie.
clochard 06 September 2013
.........................................................................................................................
Riche 06 September 2013
voor de grap moet je AW zijn werk eens zoeken, dat zijn schoonheden :( Maria loveu2 he ;)
Maria 07 September 2013
@ AW: Heb op aanraden van Riche jouw werk eens bekeken....tja.....verder maar geen commentaar. Dat je zo getriggerd wordt door een foto waar n.b. bijstaat dat hij verkeerd geplaatst is, lijkt me niet gezond....het beste verder, gr. Maria ( love u2 Riche )
Maria 07 September 2013
@ J.A.: De vraag lijkt me meer: Hoe serieus moet je sommige reacties nemen...... ook jij het beste verder, gr. Maria
hawi. 07 September 2013
:-)) I love it.