Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
ton

Klein stukje natuur.

12 reacties

criticis 25 January 2009
Bijzonder slechte foto, volledig onscherp van een onderwerp zonder enige toegevoegde waarde. Geen "verhaal" bij deze , dus dat kan het ook niet zijn... Het ging een tijdje best goed, maar ik begrijp nog steeds niet waarom je deze rotzooi plaatst naast je af en toe best goed werk, wees toch eens wat kritischer op jezelf
criticus 25 January 2009
Ter aanvulling voor mijn ZGN "fans": jullie HOEVEN dus niet te reageren op mijn commentaar hoor.. Ton is best in staat om zelf uit te leggen waarom deze foto toch geplaatst moest worden.... Met eventuele "verdediging"van deze foto maak je jezelf alleen belachelijk, dus doe dat nou maar niet..... :)
ton 25 January 2009
Ik ben nog niet zo lang foto,s aan het maken, maar begin het nu leuk te vinden,het is vallen en opstaan, en daar leer je van ,en daarom op deze site. maar ik hou van een opbouwend commentaar, maar niet weer zo als je het nu weer doet, geef eens een goede opbouwende les ,waar ik iets van leer, ik heb deze foto gemaakt, en de natuur was mooi , maar zie ook wel,, dat hij niet is gelukt,maar toen was hij al geplaatst, maar ik hoor nu ook, dat het een tijdje goed ging, dat geeft de burger weer moet, om door te gaan,dank hier voor , ik hoop dat je mij nog wat leren wil, maar op een vriendelijke manier, zo dat wij een fijne site houden,criticus,groet Ton!!
criticus 25 January 2009
Over deze foto is gewoon niks opbouwends te zeggen, anders dan dat je hem niet had moeten plaatsen. Je zegt zelf "maar toen was hij al geplaatst..." Kijk dat bedoel ik nu juist, bekijk je werk kritisch VOOR plaatsing en gooi de rommel gewoon weg ( of bewaar ze voor jezelf als ze speciale betekenis voor JOU hebben. Dus plaats op deze publieke site alleen je betere werk en leer hat kaf van het koren te scheiden, DAT maakt je een betere fotograaf .
ton 25 January 2009
Wij gaan gewoon door met foto,s maken, en wij doen ons best, en ik hoor wel de reactie op mijn foto,s, is leuk en leerzaam, om in de toekomst beter te worden, ik blijf hobby amateur, daar is deze site toch voor? en foto,s maken is een van mijn vele hobby,s geworden.
jadipriko 25 January 2009
Criticus ... ik zie geen enkele foto op deze site van jou ,klopt dat? Door het goede voorbeeld te geven dmv perfecte foto's van jouw hand kunnen we misschien veel leren van elkaar. In afwachting van reactie en foto's Ik ben leergierig omdat ik nog maar korte tijd bezig ben met fotograferen als hobby !
criticus 25 January 2009
@ jadipriko: Of ik foto's maak/plaats is voor u een vraag en voor mij een weet.... :) Veel goede boeken zijn ook onder pseudoniem uitgebracht....... Trouwens sinds wanneer moet een film- of boekencriticus zelf regisseur of schrijver zijn???
jadipriko 25 January 2009
aanschouwelijk onderwijs is een van de beste methoden nietwaar?! vandaar mijn vraag met verzoek ! enne , een goede criticus zal toch behoorlijk verstand van zaken moeten hebben om iets te kunnen onderbouwen of be-argumenteren... maar met alle respect voor uw uitgesproken mening daarover.
Frans 26 January 2009
Criticus,wees een man en kom voor je naam uit en/of plaats een foto met je naam. Ben je wel zo goed of kraak je een liefhebber graag af
criticus 26 January 2009
Toch weer op de man/vrouw spelen Frans? Het 2e commentaar bij deze foto niet gelezen? Probeer nou mijn kritiek op de FOTO eens te weerleggen in plaats van mij persoonlijk aan te vallen. Ik val de "liefhebber" niet aan hoor, ik heb alleen gefundeerde ( en zoals hij zelf toegeeft in zijn antwoord), terechte kritiek op zijn geplaatste FOTO. Dus ik daag je uit met argumenten te komen waarom mijn kritieken op sommige geplaatste FOTO's niet juist zijn. P.S "wees een man" zeg je , mag het ook een vrouw zijn???
critica 26 January 2009
Foei, foei Frans, je had natuurlijk nooit mogen reageren. (Zie 2e commentaar!!). Het was trouwens niet de criticus die niet op de man speelde toen hij schreef "ik begrijp nog steeds niet waarom JE deze ROTZOOI plaatst" , maar een nieuwe criticaster: criticis! (Zie eerste commentaar).
criticus 26 January 2009
En jawel hoor, daar is alweer de volgende "criticus-fan"die zich niet kan inhouden ( en niet kan lezen......), Beetje hardleers zijn jullie wel. Maar geef nu eens aan waar ik op de man speel en ongelijk heb als ik deze foto ROTZOOI vind......... Kortom beoordeel nu eens FOTO in plaats van mijn commentaar erop.........