Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
ton

Burghsluis.

9 reacties

Anneke Bakx 23 January 2009
Wat is dit voor een...huisje?
ton 23 January 2009
Ik vind dit altijd een leuk huisje,en er zit in het plafon een hele grote windwijzer, en wat ik gehoord heb ,en of het waar is weet ik niet, was dit een havengebouwtje ,,en zat hier een havenmeester van Burghsluis, meer weetik niet,Anneke.
j.f 23 January 2009
ja havenkantoor.stond vroeger op de vuurtoren van haamstede.
katja 23 January 2009
dit is inderdaad het boven gedeelte van de vuurtoren van Haamstede waar de lichten in stonden.en nu wordt het als havengebouw op Burghsluis gebruikt.
ton 23 January 2009
Leuk dat jullie dit weten, ik wist dit niet, dus weer wat geleerd,van dit leuke gebouwtje, echt leuk,dat dit het boven gedeelte van de vuurtoren van Haamstede is,nu kijk je er heel anders naar ,als voorheen,echt leuk dat ik dit weet. bedankt ,Katja en J.f,voor deze leuke uitleg!! en Anneke voor de vraag,nu weet ik het ook, door jou vraag!
jadipriko 23 January 2009
typisch nederlands ook ...rood/wit/blauw overheerst !! grappig.
jaipriko 23 January 2009
wat de perfectie betreft : een paar centimeter hoger nemen zodat er minder stenen en meer van de windwijzer is te zien. [ opbouwende kritiek dus...]
ton 24 January 2009
Je hebt gelijk , maar de foto stond er al op ,toen ik het zag, en kritiek geeft niet, daar leer ik alleen maar van, en daar is deze site toch voor!
jadipriko 25 January 2009
fijn dat we hier sportief met elkaar om kunnen gaan ; ik plaats vaak foto's om er juist [opbouwende] kritiek op te krijgen en zodoende er van te leren....