Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 12
katrien

10.01.09

8 reacties

Nel R 22 January 2009
Mooie foto, er gaat rust van uit!
jadipriko 22 January 2009
mooie combinatie.
Anneke Bakx 23 January 2009
Ja zeker, maar velen zeggen wellicht: niet in het midden! Zelf vind ik dat niet altijd zo'n punt..Wel een beetje veel voorgrond.
Armand 23 January 2009
Ik ken er eigenlijk maar een die dat zegt waarbij hij de bal nogal eens misslaat. Heeft dat waarschijnlijk ooit eens in een fotoblad bij een bepaalde foto gelezen en dat dan maar voor zichzelf tot algemene regel verheven. Geheel ten onrechte.
Piet 23 January 2009
Mooie foto weer, van voorbije dagen. Algemene regels zijn er voor algemene zaken. Als er een goede reden is om van regels af te wijken, moet je dat zeker niet laten. Mijn intentie is, om mensen bewust te laten fotograferen, gewoon even kijken, is het zus of zo niet mooier, of komt het dan niet beter uit.
Armand 23 January 2009
Anneke begint inderdaad bewuster te fotograferen in die zin dat ze zich gelukkig niet meer op het verkeerde been laat zetten.
jadipriko 23 January 2009
het voordeel van digitale fotografie vind ik dat je onbeperkt een object kunt fotograferen en dan kiezen welke de mooiste opname is geworden. En ...al doende leert men nietwaar ?!
Anneke Bakx 24 January 2009
Ja, ik ging al redelijk op mijn gevoel/intuitie af, maar doe dat eigenlijk steeds meer...Dank je wel voor je support, Armand.