Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
Johanneke.

Voor Chinta

Dit is de libellenlarve vlg. Waarneming.nl

25 reacties

Chinta 21 July 2013
Zien er apart uit he? Ik heb ze al vaker gezien....maar nee die larve die ik heb geplaatst lijkt hier helemaal niet op. Trouwens die foto was ook van belabberde kwaliteit hoor ;-)
Johanneke 21 July 2013
Zien er een beetje "eng" uit, als je er dichtbij komt, lijkt het alsof ze je zo gaan aanvallen :-). Ik zal jouw larve even opzoeken - hier ook op zldnet?
Johanneke 21 July 2013
Gevonden! Ik las dat je het juiste antwoord ook al gekregen hebt. Fijn om te weten hè :-)
Johanneke 21 July 2013
Zou ook leuk zijn als Zeelandnet eens letters met accenten herkende.
Chinta 22 July 2013
Inderdaad Johanneke, anders blijf je maar zoeken he? En wat die accenten betreft; bij sommigen schijnt het wel te lukken, ik dacht dat het misschien aan firefox lag en dat het bij internetexplorer misschien wel zou gaan?
Johanneke 22 July 2013
Ik gebruik inderdaad firefox, maar ben daar verder heel tevreden over, dus dan maar opletten dat ik die accenten niet gebruik.
Piet 22 July 2013
Mooie foto, ook zonder die larve. En het ligt niet aan de browser, dat accenten niet herkend worden. Dat is echt iets van zeelandnet, evenals de staande foto's die niet vergroot worden. En met IE kan ik op zeelandnet geeneens foto's kijken. Ze openen gewoon niet.
Chinta 22 July 2013
@ Piet.. hopelijk lees je dit nog. Als ik via firefox een advertentie op prikbord plaats kan ik meer dan 3 foto's plaatsen maar kan de tekst niet meer aanpassen als ik per abuis een foutje heb gemaakt. Via internet explorer kan ik maar 3 foto's plaatsen en wel mijn tekst aan passen. Hoe verklaar je dat dan? Daarom dacht ik dat het met die accenten ook aan de browser kon liggen.
Johanneke 22 July 2013
@Piet en Chinta: Bedankt voor het compliment Piet. Chinta, ik plaats regelmatig foto's op het prikbord en kan er altijd meer dan 3 plaatsen, maar ook mijn tekst weer wijzigingen. Daarvoor plaats ik de advertentie en ga dan naar mijn prikbord, waar ik de tekst weer kan aanpassen. (Firefox)
Chinta 22 July 2013
Bij mij lukt dat alleen met internet explorer .... vreemd. Nou ja maakt niet uit, het gaat zo ook wel. Zou leuk zijn als het forum weer terug kwam dan kon je dit soort kwesties daar voorleggen.
Chinta 22 July 2013
Ik bedoel dus dat ik met firefox wel meer dan 3 foto's kan plaatsen maar met internet explorer niet. Maar met internet explorer kan ik weer wel wijzigingen aan brengen en met firefox niet.
Piet 22 July 2013
Op zeelandnet heb ik het nooit voor elkaar gekregen correcties in mijn tekst toe te passen. Natuurlijk wel, als die nog niet geplaatst is. En die 3 foto's? Ik heb wel eens 23 foto's achter elkaar geplaatst, maar ik heb geen idee met welke browser dat was. Nu werk ik, bij zldnet tenminste, met Google Chrome. Ook niet echt tot volle tevredenheid, want ik moet regelmatig alles verkleinen c.q. vergroten. Misschien moet ik ook maar eens overschakelen naar firefox. maar toen ik daar enkele jaren geleden mee werkte, kon die ineens zld.net niet meer vinden.
Johanneke 23 July 2013
toen ik pas begon met firefox kon ik op Zldnet geen foto's openen, nu wel maar ik dacht dat iedereen, die een advertentie plaatste, de tekst kan wijzigen met de functie "aanpassen" zo gauw je naar "mijn prikbord" gaat. Ok, de advertentie is dan al geplaatst, maar wijzigen kan meteen daarna.
Johanneke 23 July 2013
@Chinta: ja, ik zou dat forum ook wel terug willen, maar toentertijd was ik het gauw beu, het werd zo "kliekjes-achtig" vond ik
Chinta 23 July 2013
Johanneke..ik los dat nu zo op. Plaats mijn foto's via firefox op prikbord ( meer foto's) en ga dan naar internet explorer als ik wijzigingen wil aanbrengen in de tekst van de advertentie. De mogelijkheid functie aanpassen heb ik namelijk bij firefox niet ik kan zelfs geen foto verwijderen en bij internet explorer wel. Beetje omslachtig allemaal, maar het is niet anders. En inderdaad je hebt gelijk wat betreft het forum. Maar zoals je hier op de fotosite internettrollen ( ik hoop dat je weet wat dat zijn)hebt zitten zo had je ze daar ook. Ach ja, wanneer je op de fotosite in je tekst een fout maakt kun je dat helaas ook niet aanpassen, met het gevolg dat de taaldeskundigen boven op je springen. Er kan nog heel wat verbeterd worden bij zeelandnet.
Johanneke 23 July 2013
Wat de trollen betreft heb je ook wel gelijk Chinta ;-) en het is inderdaad jammer dat je onder of boven je foto niet zelf de tekst kan aanpassen. Nu had ik laatst mijn email als onderwerp boven een foto staan en na een mailtje naar Zldnet werd dat door hun wel snel verholpen moet ik zeggen, maar ja, we houden de regie liever in eigen hand :-). Ik kan maar niet snappen dat jij met Firefox niet kan aanpassen en ik wel. Dan zou ik haast denken dat het niet aan firefox ligt, maar aan 1 van onze besturingssystemen misschien? Ik zou dit gewoon graag snappen!
Johanneke 23 July 2013
"...mijn emailadres..." moet dat zijn in de 2e zin hierboven
Chinta 23 July 2013
Misschien mag jij meer van zeelandnet ;-) Ik wil dat ook graag weten!!! (zie je me stamvoeten?)
Johanneke 23 July 2013
hahaha, jazeker, ik heb vast voorrechten; waaraan zou ik die nu te danken hebben? Zullen we het ze eens vragen??
Chinta 23 July 2013
Goed idee!! Overigens..... ik geloof dat wij een forum hebben geopend hahaha
Johanneke 23 July 2013
Hahaha, daar lijkt het op hè en omdat het een foto voor jou is, kijkt niemand mee :-)
Chinta 23 July 2013
Dat denk je maar.......maar ondertussen. Je bent het weer vergeten (hé?) Dat gaat niet bij Zeelandnet Johanneke!!!
Johanneke 23 July 2013
hahahaha, ik zie het nu pas nu je het zegt, ik had het inderdaad niet in de gaten gehad :-). Nou ja, we zeggen niets wat een ander niet mag horen, toch...hooguit Zeelandnet die misschien nu de accenten gaat aanpassen én firefox voor iedereen gelijk gaat instellen.
Johanneke 23 July 2013
En nog een keer, jeetje, ik ga maar slapen, toch knap wat een accent allemaal voor letters en figuurtjes tevoorschijn tovert. Welterusten Chinta!
Chinta 24 July 2013
Excuses...ik lag inmiddels al te maffen... maar in plaats daarvan dan maar goeiemorgen!!