Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 23
lennart dees terneuzen

terneuzen aan de westerschelde

een zonsondergang in oktober op de zeedijk bij terneuzen.

7 reacties

ton 17 January 2009
Een mooi plaatje!!!
Anneke Bakx 17 January 2009
Schitterend!!!
Piet 17 January 2009
Erg mooie foto, maar ook een erg vreemde foto. Waterfront staat mooi recht, maar de horizon is niet zo'n beetje scheef. Heeft waarschijnlijk toch met het objectief te maken.
Nel R 17 January 2009
Er zit 'n tonvormige vertekening in deze opname, m.b.v. sommige fotoprogramma's kan je dat wel corrigeren. Ik heb het ook nogal eens op mijn foto's, m.n. foto's met lucht en horizon. Ik vind het trouwens wel 'n erg mooie opname
ik ben eigenaar van de foto 17 January 2009
deze foto is met de panorama functie gemaakt. de camera heb ik nog niet zo heel lang,dus ik ben wat aan het uitproberen.die lensvervorming is wel aan te passen op de pc, dat ga ik nog eens uittesten. ik vond het wel leuk om deze eens op deze site te zetten voor reacties te weten.
Dick 19 January 2009
Technisch klopt er niets van en toch is het een heel bijzondere opname die het bekijken dan ook wel waard is. Heb je de lens soms gestoten.
eigenaar foto 21 January 2009
deze foto is met panoramafunctie gemaakt,dus het toestel zet meerdere opnamen naast elkaar en die moet je dan op de pc met een programma in elkaar laten smelten zodat het 1 grote foto wordt,alleen met wolken en water is dat een stuk lastiger,dus ik ga dat nog meer uit- proberen om dat schuine/bollingseffect weg te krijgen.

Trefwoorden
zonsondergang terneuzen