Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 12
Nel R

Zierikzee, het Luitje

Foto genomen in de vroege morgen waardoor er mooi laag licht over het water valt.

6 reacties

Henk 16 januari 2009
bijzonder mooi.
ton 17 januari 2009
Weer een hele mooie,Nel, van de kade van Zierikzee, weer een hele duidelijke foto. je maakt allemaal duidelijke foto,s, bij mijn, met mijn eenvoudige toestel vaak niet, als ik vragen mag,met wat voor toestel maak jij de foto,s, ik wil ook graag verder, maar weet niet met welk toestel, daarom de vraag.
Piet 17 januari 2009
Hele mooie weer, Helder, scherp, mooie kleuren. En, Ton, natuurlijk hebben eenvoudige camera's hun beperkingen, maar ze hebben ook vaak veel mogelijkheden. Als je op zoek bent naar een andre camera, kun je wel wat gegevens vinden bij kieskeurig. Focus, Lets go digital. Vooral bij de laatste kun je veel technische gegevens vinden. Een advies, kijk niet naar zoveel maal zoom, maar vooral`of de groothoek groothoekig genoeg is. Omgerekend voor kb. minstens 28 mm.
Nel R 17 januari 2009
Ton, ik maak mijn foto's met de Sony DSC-R1. Het is geen spiegelreflexcamera maar ik ben er toch erg tevreden over. Er zit 'n mooie lens op van Carl Zeiss. De camera is inmiddels alweer zo'n drie jaar oud en af en toe zie ik er weleens een op Marktplaats staan (2e hands)
ton 18 januari 2009
Nel en Piet ,heel hartelijk voor de uitleg, nu weet ik wat ,om naar te zoeken, ik ga de genoemde site,s nakijken, en als het lukt, om iets te vinden , horen jullie dit wel,en als ik nog vragen heb ook. nogmaal dank!!!
Dick 19 januari 2009
Je maakt perfecte opnames en deze is er ook een van.

Trefwoorden
haven