Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
Bart

Zon gaat onder bij avondvissen

Sessie avondvissen met de Jordy,zon gaat onder

6 reacties

rico 29 June 2013
Tjonge Jonge jonge , wat een scheve bedoeling !!!!!! Zo loopt heel de zee of schelde leeg.
Chinta 29 June 2013
Toch is het een mooie foto..ondanks dat ie scheef is. En ....Rico nogmaals, als je een reactie plaats met commentaar, laat dan ook even weten wat je er aan kunt doen. Bv picasa downloaden (gratis) daarin zit een handig raster waarmee je je foto recht kunt trekken. En jouw bedoeling zal wel geweest zijn om te zeggen dat het een scheve bedoening is. Dus zo kun je altijd commentaar leveren ook op je zelf!!
rico 29 June 2013
bedoening heeft geen uitgebreide woordinformatie. Het is echter wel goed gespeld en is goedgekeurd door de Taalunie. Op encyclo vindt u 2 resultaten voor `bedoening`.
Chinta 29 June 2013
Rico je zet zelf bedoeling neer hoor, niet bedoening, dus ik weet niet waarom je een uitleg over bedoening geeft? Volgens onzetaal.nl: Wat is juist: een saaie bedoening of een saaie bedoeling? Een saaie bedoening is juist. Bedoening betekent 'gang van zaken, toestand, gedoe, ... Ik zeg niet dat het woord bedoeling dus niet goed is gespeld maar dat bedoeling niet in deze zin thuis hoort. Ik wil je alleen maar vragen wanneer je een reactie plaatst dit vergezeld te laten gaan met opbouwend commentaar. Het komt zo hatelijk over wanneer je het op deze manier brengt. Vandaar mijn opmerking dat we op alles en iedereen wel commentaar kunnen hebben maar dat we zelf ook fouten maken. Gr Chinta
rico 29 June 2013
Beste Chinta , het is bedoeling , kijk nog eens goed in het woordenboek . Bedoeling heeft WEL een betekenis. Bedoening daarintegen heeft allen 2 Synoniemen drukte , nering . Maar laten we er niet over verder discuseren , het ging erom dat de foto scheef is en daar zeg [ schrijf ] ik niks verkeerds mee. Einde discussie !!
P. 30 June 2013
om het over de trefwoorden maar niet te hebben.

Trefwoorden
zonvissenboot