Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 0
XPRene

Even uitrusten

Deze eerste testfoto gemaakt met de nieuwe 600mm lens.

10 reacties

Chinta 27 June 2013
Zooo.... doe maar duur. Van grote afstand?
Hans Francken 27 June 2013
zo dan das een kanon, veel plezier er mee.
Rene 27 June 2013
Deze foto is van ongeveer 250 a 300 meter geschoten. Als ik inzoom op de originele foto begint het toch bizar eng te worden. Maar zoals je zult begrijpen ben ik wel erg blij met deze lens. Hopelijk wordt het komend weekend mooi en vooral helder weer om eens goed te gaan testen wat deze lens allemaal kan. M.a.w. Vlissingen onveilig maken, haha.
Chinta 27 June 2013
Dus als ik in Vlissingen kom en ik zie een lens met iemand er aan vast...dan ben jij dat? Ik wens je ook veel plezier en dat we maar veel mooie foto's tegemoet mogen zien!!
Rene 27 June 2013
Hahaha, dat zou ik dan zomaar eens kunnen zijn. Niet dat ik dagelijks eropuit ga, meestal 's avonds na het werk of in het weekend. Maar vooral als ik zin heb, geen zin hebben en toch met de camera op pad levert in de regel geen mooie platen op. Ik doe m'n best en meer kan ik niet doen, toch?
Maria 27 June 2013
Zooo...das mooi...600 mm!! Zoomlens of vast brandpunt? Ben ook aan 't sparen voor een telelens; maar dat duurt denk ik nog wel even..:-). Ik heb mooi weer besteld; dus ....ben benieuwd Rene! Ik wens je heel veel plezier ermee; maar dat gaat helemaal lukken natuurlijk!
Rene 27 June 2013
Hoi Maria, het is een lens met vast brandpunt, dat dan weer wel. Het was zo al duur genoeg... Het enige wat ik nog graag wil hebben is een goede macro lens, volgende week daar eens even voor rondneuzen. En dan ben ik zo ongeveer wel compleet denk ik. Maar ik ga m'n best doen om heeeele mooie foto's te maken, en natuurlijk plaats ik ze dan ook hier weer ;)
Chinta 28 June 2013
Rene.. als je geld te veel heb, ik wil ook nog graag een macro lens hahaha Grapje hoor ;-))
Rene 28 June 2013
Komt helemaal goed hoor :P Bedoel je een lens of een foto van de lens? Haha
Chinta 28 June 2013
Ach een foto is ook wel goed hoor, ik ben voorlopig wel even tevreden met mijn close-up voorzetlens.... :P