Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
aw

wat een aangezicht voor de buurt

asociaal?

7 reacties

Petra 24 juni 2013
Ik begrijp eerlijk gezegd niet wat hier nou asociaal aan is. Afgezien van het feit dat er een beetje onkruid staat, wat ik dan zelf wel zou verwijderen, maar wat iedereen verder zelf met zijn huis doet is zijn/haar pakkie an.
an 24 juni 2013
wat is er mis met die fiets . ....de insecten zijn blij dat er eindelijk iemand hun eten laat staan ...... die spuiters hebben er wel voor gezorgd dat de aarde nu van zich laat horen in de vorm van overstromingen en noem maar op .
Daan 24 juni 2013
AW, Ik begrijp deze foto op een fotosite niet zo. Waarschijnlijk ergert u zich aan aan het onkruid in uw buurt, maar daar is deze fotosite niet voor. Bel gewoon aan en zeg wat u dwars zit, of plaats anders Uw naam en adres bij deze foto, zodat de bewoner van dit pand weet wat u stoort. Op deze manier vindt ik het een zielige actie.
ingrid 24 juni 2013
Ik vind het nogal meevallen,als het u stoort haal dan zelf het onkruid eruit.
Otto Vosveld 24 juni 2013
Ik vind het een leuke foto ! De fiets doet het hier erg goed !!......
Jan 24 juni 2013
Ik zie soms volledige tuinen die overwoekerd zijn. Daar is dit niks bij. De reacties hierboven begrijp ik overigens wel, maar de verloedering zet helaas alleen maar verder door. Het gezegde 'goed voorbeeld doet goed volgen' heeft zijn waarde al heel wat jaren geleden verloren. Het het tolerante overheidsbeleid helpt daar ook niet bij..........
hawi. 24 juni 2013
Pracht foto! :-))

Trefwoorden
huis voorkant aangezicht asa