Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Rene

parkeren

Dwars parkeren

12 reacties

Chinta 15 June 2013
Zeker een zeer dwars persoon...
Richard 15 June 2013
De chauffeur kan niet anders, het is daar niet mogelijk te draaien met zo'n bus met al die achterlijk neergegooide fietsen aan de rechterkant.
René 15 June 2013
je kunt ook zoals de andere auto rijden en dan hoef je dus niet te draaien
Ries 15 June 2013
tja, een busje van tcr.... Algemeen bekend dat die lui van tcr niet kunnen rijden
klaartje 15 June 2013
algemeen bekend dat er veel chauffeurs rijden die niet inleven en respect voor de mensen die ze vervoeren en al over rijden....
loes 15 June 2013
zet u auto of bus neer zonder andere te hinderen en een waardeloze chauffeur zet zijn bus in de bocht en denken ik ben belangrijk en jij niet, de weg is van mij, terwijl ze met veelal gehandicapte rijden die geen weet hebben hoe lompe chauffeurs er rijden.
lia 15 June 2013
DIE VAKKEN ZIJN NIET BEDOELD VOOR BUSSEN< TIJD VOOR VOOR VABEKWAME CHAUFFEURS OP DIE BUSSEN.
lia 15 June 2013
VAKBEKWAME
het zijn koekebakkers 15 June 2013
onkunde de meeste chauffeurs, gevaar op de weg,mijn kind zal nooit met die bussen meerijden, er zit wat tussen........rijden kunnen ze bijna allemaal niet.kijken niet verder dan hun neus lang is.
Hatty 15 June 2013
Beste mensen, het is natuurlijk makkelijk om te oordelen over chauffeurs van TCR, vooral omdat het altijd opvalt als iemand met zo een groot paars gevaarte rijdt. Maar laten we even eerlijk wezen.... het is sowieso niet makkelijk om die grote bus overal zonder slag of stoot doorheen te rijden, maar met gehandicapte passagiers die tijdens een rit ook nog aandacht opeisen is dat een echte opgave! Vaak kan die bus ook niet overal komen omdat ook andere verkeersdeelnemers niet altijd sociaal rijden/parkeren, dus ook dat een hele taak, die de chauffeur de hele dag moet meesteren. Ook rijden niet altijd TCR chauffeurs op deze bussen, vaak zijn het medewerkers van arduin zelf. Dus, beste medeweggebruiker, niet al te snel oordelen aub.
chris 15 June 2013
werkt zeker zelf bij tcr,parkeren kun je natuurlijk wel gewoon in de vakken ,ook al is je bus wat groter,anders er niet mee rijden
Chinta 15 June 2013
Lijkt mij dat die parkeervakken toch niet zo klein zijn dat je er van de verkeerde kant in moet rijden.