Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
hawi

Familie van de boterbloem.

7 reacties

Chinta 18 May 2013
Hele mooie serie!! Lekker bezig geweest..
hawi. 18 May 2013
Dank je wel Chinta. Voor de 1ste keer maar eens deelgenomen aan een excursie van Zeeuws landschap in de slikken van de Heen. Voor ons een nieuw gebied. 2 gidsen, 2 deelnemers (m'n vrouw en ikke) Als je de kans hebt, moet je er ook maar eens gaan kijken. Mooi gebied, maar wel een eindje rijden. :-)
Chinta 18 May 2013
Tholen toch? Nou dan had je in ieder geval niet over te kort aan uitleg te klagen.Als ik daar naar toe wil moet ik alleen, ik krijg vast geen mens mee. Ze verklaren me hier toch al voor gek met mijn camera. Laat ik vol trots mijn bloemetjes en vogeltjes zien, zeggen ze; daar heb je haar ook weer. :-( Is je vrouw ook fanatiek met de camera, of gaat ze gewoon gezellig met je mee?
hawi. 18 May 2013
Inderdaad. In de buurt van St.Philipsdam. Jammer dat je je hobby alleen moet delen. Gelukkig hebben we zeelandnet. :-)) M'n vrouw heeft inmiddels de smaak ook te pakken en plaatst hier ook haar foto's. (Lydia)
Chinta 18 May 2013
Leuk!! Gezellig samen op stap, tja dat is voor mij niet weg gelegd hoor. Heeft mijn man geen geduld voor. En als we al samen op pad zijn en ik heb de camera mee dan scheurt hij overal zo vlug mogelijk voorbij hahaha
Maria 19 May 2013
Mooie serie, Hawi! Jullie zullen vast genoten hebben; het is altijd leuk om met je camera ergens naar toe te gaan waar je nog niet bent geweest!
hawi. 19 May 2013
Het bloemetje/plantje op de foto is de blaartrekkende boterbloem.