Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
ves63

Vlieg

10 reacties

janm 30 april 2013
Ves pracht foto!!
Gieneke 30 april 2013
Mooie compositie maar ik mis een beetje scherpte.
Maria 30 april 2013
Wauwww, Ves!!! Ik vind die gedeeltelijke onscherpte juist wel mooi...alsof hij ergens uit komt kruipen.
k.m 30 april 2013
Ik kan niet begrijpen dat sommige mensen deze foto mooi vinden . Gewoon onscherp , de helft van de vlieg is niet te zien ,en dan bagataliseren door te zeggen wauw net of hij ergens komt uitkruipen. In mijn beleving deugt er niks van !!
Maria 30 april 2013
@ k.m.: Je zou dat ook anders kunnen zeggen.....weleens gehoord van opbouwende kritiek? Het woord is trouwens bagatelliseren....
clochard 30 april 2013
Gelukkig is er niks mis met je close-up lens Ves. De scherpte ligt achter de ogen, maar is er dus wel. Je hebt, voor deze afstand, denk ik met een heel groot diafragma geschoten. Je bent in ieder geval goed op weg! Focussen op de ogen en diafragma proberen aan te passen als de afstand verandert, dan komt alles goed;-)...als ze nog niet gevlogen zijn, haha!
Ria Mes 30 april 2013
Leuk gedaan, Ves!!
k.m 01 mei 2013
Als je de foto van kees ijzerman bekijkt zie je het verschil wel. de titel is vliegje wat je ook ziet en niet alleen een paar ogen . Oh ja , Maria je hebt gelijk het is bagatelliseren .
Maria 01 mei 2013
Tuurlijk zie ik het verschil; maar is ook een totaal andere foto. Ik vind de compo van Ves erg mooi; de scherpte had alleen meer op de ogen moeten liggen, dan had de rest onscherp prima gewerkt. Ik vond jouw reactie aan de harde kant, vandaar mijn reactie terug. Maar no hard feelings, hoor, gr. Maria
Chinta 01 mei 2013
Ves er staat een reusachtige vlieg op de plaat en gezien ik er het materiaal (nog) niet voor heb en het dus nog niet kan vind ik het heel knap gedaan!!