Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Johanneke.

Nieuwe touwbrug Veerse Bos

Het wordt mooi in het Veerse Bos!

8 reacties

ves 05 April 2013
Leuke foto...
Chinta 05 April 2013
Dan moeten we daar maar eens snel een keertje kijken. Ik weet niet of ik wel zo veel vertrouwen in dat wiebelbruggetje heb. Mooie foto!!
Johanneke 05 April 2013
Ze zijn nog volop bezig Chinta, maar het wordt mooi en het wemelt van de bruggetjes. Deze brug valt reuze mee hoor (als je de touwleuning vasthoudt :-), is gewoon leuk
Chinta 05 April 2013
Dat wordt dan geen camera vasthouden dus. Is dat het gedeelte langs de Polredijk? Ik heb ze daar namelijk een keer bezig gezien met graafmachines toen ik richting Vrouwenpolder fietste.
Johanneke 05 April 2013
Ik durfde ook geen camera vast te houden op de brug :-) misschien een volgende keer, het valt ook eigenlijk best mee, alleen die eerste keer.... Als je op de Polredijk oversteekt naar de kreek, (bij het monument) het bos ingaat en links aanhoudt, kom je het tegen. Links de touwbrug en recht het nieuwe ponton waar ik van de week een foto van plaatste.
Chinta 05 April 2013
Oke bedankt, ga er zeker eens kijken, maar wacht nog even op wat beter weer hoor, ik ben een watje volgens clochard dus die naam moet ik wel eer aan blijven doen. Dat ponton lijkt me overigens wel wat stabieler. Haha ik ben zeker een watje.
Johanneke 05 April 2013
Hahaha, die Clochard....en het was vandaag ook ijzig koud langs het Veerse Meer maar in 't bos was 't toch wel lekker hoor. Voor zondag geven ze bijna windstil af :-)
Maria 05 April 2013
Mooi zeg, Johanneke!!! Dat gaan we eens opzoeken; bedankt voor de uitleg! En voor zondag hebben ze idd "beterschap"beloofd......maar eerst zien, dan geloven!