Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
Simone Timmer Verleer

Brand café La Strada Goes

Vanmiddag (7 januari 2009 omstreeks 15.00 uur) brak er brand uit tegenover mijn werkplek aan de st Jacobstraat in Goes.. Hemelsbreed (een heel smal straatje!!) ongeveer 10 meter bij mijn buro vandaan! De hitte was door de muren te voelen en na een half uur werden we verzocht te vertrekken. Nog net wat foto's kunnen maken..

4 reacties

Otto Vosveld 08 januari 2009
Op de eerste plaats een groot compliment, Simone, voor je tegenwoordigheid van geest, om deze foto's nog te maken, midden in al die chaotische toestanden. Een hele mooie en erg actuele serie en bovendien nog mooie foto's. Klasse !!
Kees 08 januari 2009
Je kunt ook overdrijven, Otto... Gadver.
Otto Vosveld 08 januari 2009
Al eens een grote uitslaande brand van dichtbij meegemaakt, Kees ?
Simone Timmer Verleer 08 januari 2009
Ik kan jullie vertellen, het heeft een behoorlijke impact op je! Het was voor mij niet de 1e keer, maar van zó dichtbij dat was wel nieuw voor me. Het ongeloof, en even later het besef hoe gevaarlijk mijn werkplek op dat moment was! Alles bij elkaar heeft het maar een half uur geduurd vanaf het moment dat de brandweer kwam totdat we eruit moesten, het leek wel uren! Voor mijn werk heb ik een camera binnen handbereik dus de foto's waren snel gemaakt, maar geloof me, dat ze niet bewogen zijn is onbegrijpelijk, ik stond behoorlijk te trillen!

Trefwoorden
goes brand cafe