Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 20
Elize IJ

IJsfontein

Mooie fontein

9 reacties

criticus 28 januari 2013
Paarse sneeuw?
marit 28 januari 2013
Hè, deze ijsfontein ken ik, staat in Tilburg, achter de schouwburg. wat is ie weer mooi he. De kleur van de sneeuw heeft waarschijnlijk met het tijdstip (licht) van de dag te maken.
criticus 28 januari 2013
Sneeuw is op ieder tijdstip van de dag wit hoor. Kwestie van goed instellen van de witbalans........
Toos 28 januari 2013
Moet je Elize dan maar eens vertellen hoe ze dat moet doen. Niet iedereen heeft een cursus fotografie en/of fotoshop gevolgd. Elize: ik vind het geweldig dat je je foto met ons wilt delen. Want zo'n fontein had ik nog nooit gezien!
criticus 28 januari 2013
@Toos Bij iedere camera zit een uitgebreide handleiding...... Die misschien een keertje uit de doos halen?
criticus 29 januari 2013
Dank voor het plaatsen van de "vlaggetjes" , ze bewijzen dat ik gelijk heb.......
Elize 30 januari 2013
Bedankt voor de reacties. Deze lees ik vaak terug en hier leer ik weer van. Niet alle foto's die ik geplaatst heb zijn gemaakt met mijn goede camera. Deze heb ik met mijn mobiele telefoon gemaakt...zodoende is hij wat paars geworden. Dus zomaar commentaar leveren over 'de camera' of 'handleiding' kan naar mijn mening ietwat kort door de bocht zijn.
Elize 30 januari 2013
Dit is inderdaad de fontein in Tilburg. De enige van de serie foto's die niet in Zeeland gemaakt is. Maar ik vind het zo'n mooi gezicht dat ook deze foto wilde delen.
m.j. 30 januari 2013
@ criticus: Allereerst is dit geen website voor alleen maar professionele fotografen en foto's. Daarnaast is het geen slechte foto voor een mobiele telefoon, zeker zo aan het eind van de dag...(volgens mij)

Trefwoorden
winter ijs fontein bevroren