Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
Toos2

Ingewikkelder kunnen we het niet maken

Wat mag nu wel en wat niet. En waar mag wat.

11 reacties

p stoppelenburg 16 December 2012
mooie foto Toos ik zou ook niet weten wat hier wel mag
Gerrit 16 December 2012
nogal simpel ,motorvoertuigen en motorfietsen verboden in te rijden van deze zijde, verder niks dus wat is nou het ingewikkelde ?
Toos 16 December 2012
Nou Gerrit,voor verboden in te rijden heb je een ander bord, volgens mij is dat rond rood met een witte balk en moet er aan de andere kant een vierkant blauw bord met een witte pijl staan en daar staar een bord:"je nadert een voorrangsweg". Het bord dat hier staat betekent volgens mij: verboden voor auto's en motoren en als ik goed kijk staat er echt een auto. Dus dat maakt het voor mij ingewikkeld. Maar ik zal in de loop van de jaren wel het een en ander gemist hebben aan verkeersborden.
Klaas 16 December 2012
Wat is hier nou ingewikkeld aan? Het is geen eenrichtingsverkeer, fietser, brommers, paard en wagen, ze mogen er allemaal in vanaf deze kant zodat je niet weer vier uitzonderingsborden hoeft te plaatsen. En die auto, die kwam vanaf de andere kant ingereden.
Gerrit 16 December 2012
Nou Toos ,ik denk dat u het zelf veel ingewikkelder maakt dan het is ,zeker al even geleden dat u verkeersles kreeg ?Nog een keer dan ,verboden in te rijden voor auto,s en motoren,dat wil niet zeggen dat ze er van de andere zijde ook niet in of uit mogen en er staat niet aangegeven dat het een doodlopende weg of éénrichtingsverkeer is of een parkeerverbod ,die auto mag daar dus gewoon geparkeerd staan ,vriendelijke groeten.
Gerrit 16 December 2012
sorry voor zeelandnet dat problemen met sommige leestekens heeft ,er moest natuurlijk eenrichtingsverkeer staan ,met accenten op de een.
Otto Vosveld 16 December 2012
Alleen al de stevige discussies over deze foto zijn het plaatsen van de foto al waard, Toos ! Leuke foto, met een leuke discussie.
Toos 16 December 2012
Dank je Otto. En Gerrit het klopt het is al een hele tijd geleden dat ik mijn rijbewijs haalde. Ik snap best dat ik met mijn auto niet daar in mag rijden, maar voor mij is dat bord gewoon niet logisch en nog op een vreemde plaats gezet ook. Hou het maar op gezeur van een oud mens. Vriendelijke groeten en een goed 2013. Einde discussie?
clochard 16 December 2012
Neeeeee, doorgaan! Lekker nederlands.... Zag laatst een meeuw een eenrichtingswolk van de verkeerde kant inslaan trouwens!
juut 17 December 2012
Gesloten in deze richting voor voertuigen, voertuigen mogen deze weg in deze richting niet in rijden. Dit is de betekenis van een rood bord met een witte balk.(of in nederlands eenrichting verkeer) Gesloten voor motorvoertuigen op meer dan twee wielen, auto's, bussen, vrachtwagens e.d. mogen deze weg niet in. staat bij het bord met een rode rand wit midden en een auto . Dus ook voor mij verwarrend want volgens mij mogen ze deze weg niet in, ook niet van de andere kant. Maar misschien is het voor mij ook al te lang geleden dat ik mijn theorie gedaan heb.Al ben ik nog maar 34. Dus toch verwarrend want er zijn hier verschillende meningen.
juut 17 December 2012
Beste gerrit er staat dus gesloten voor .....en niet verboden in te rijden. Dat maakt volgens mij het verschil. En wat het juist verwarrend maakt.Ik heb toch het idee dat dat er een verkeerd bord staat op deze plaats. Dit bord is er bijvoorbeeld ook voor een maximaal gewicht. En volgens u zou er dan dus vanaf de ene kant wel een auto van bijvoorbeeld meer dan 5 ton in mogen rijden en van de andere kant niet dat is toch raar? Deze borden zijn er ook voor een maximale breedte en het lijkt mij ook dat dat van twee kanten is.Maar misschien denk ik te logisch en is het dat niet.