Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 1
pappajesse

foutparkeren zonder boete

Politie rijd langs doet niks en rijd weg via eenrichting,fantastisch die handhavers. Hadden ze geen zin de makelaar te bekeuren????? Normaal wel de arme bewoners hier. Rechtsgelijkheid whahahahahahahah

6 reacties

P. 01 december 2012
Misschien omdat er niet iemand direct wordt gehinderd, strepenjager! Misschien omdat er wel belangrijkere dingen te doen zijn. Solliciteer zelf even bij de politie, dan kun je gelijk die loslopende hond een bon op zijn kont plakken. Waar maak je je druk over in Oh Oh Souburg.
job 01 december 2012
je heb helemaal gelijk regels zijn er om door de politie geinterpreteerd te worden. Ah zolang je niet hindert gelden de regels niet? Van de week nog wel de bewoners bekeurd,maar die komen dan ook geen huizen bezichtigen. Wat hinderen die snelrijders op de weg van vlissingen oost naar souburg? Wordt zo vaak bekeurd daar?
job 01 december 2012
trouwens waarom zet de gemeente dan dure borden neer? Als de politie de logica niet ziet?
strond hond 01 december 2012
wat is het probleem daar? parkeren op een hoek vd straat moet je nooit doen,da,s stom, maar een loslopende hond die overal zomaar poept is aan de handhaving van de baas zelf!
EdB 01 december 2012
Het verbodsbord betreft een parkeerverbod en geen stopverbod. Dus stoppen om iets uit te laden of af te geven is toegestaan. Omdat de deur van de woning open staat hebben de agenten mogelijk de conclusie getrokken dat de auto slechts tijdelijk stil staat. Overigens mag in een straat waar een parkeerverbod geld wel in parkeerhavens worden geparkeerd. De foto wekt de indruk dat de voertuigen in een soort inham geparkeerd staan. Dus echt duidelijk is het niet allemaal. De humor van dit alles is natuurlijk dat we ons met z'n allen behoorlijk druk hebben gemaakt over deze foto. Maar goed da's niet erg want het regen toch buiten.
P. 02 december 2012
Hoe pappajesse zich blameerde: Toneelstuk in drie bedrijven.

Trefwoorden
handhaven.