Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 53
Otto Vosveld

de laatste.....

Gezien op de Liniedijk in Hulst.

16 reacties

Otto Vosveld 27 December 2008
Dit is mijn laatste foto die ik in "Zeeland op foto" plaats. Dat zal alle "critici" uiteraard genoegen doen, maar ik heb genoeg van deze manier van discussies voeren. Het zal wel aan mij liggen, maar ik heb geen zin meer in deze erg goedkope manier van met elkaar van mening verschillen. Ik wens alle serieuze mede-gebruikers van deze site nog heel veel fotoplezier toe !
Gerda. 27 December 2008
Doorgaan Otto.....Geef ze de kans niet!!!!
janny fokker 27 December 2008
jammer.ik ben ook al zo vaak te grazen genomen.heb ook weken niks geplaatst. maar dan denk ik ze kunnen me wat.en dan om een taal fout of een mening.en dan die mensen die je naam gebruiken,laf hoor,was bij ruitje ook.ik zal eens een foto nemen van mijn eerste leesboekje dan snappen ze het meschien hoe mensen van mijn leeftijd hebben leren schrijven.en lezen.weet u ik ben nergen lid van zit in geen enkele club. want je komt overal de zelfde mensen tegen ,die zich zelf geweldig vinden ,en denken dat de andere dat ook vinden. maar goed ik wens u toch een geweldig nieuwjaar toe ,met u camera veel succes,janny. zonder groen boekje.
joopf 28 December 2008
Jammer dat je hebt besloten om geen foto's meer te plaatsen Otto, ik heb er steeds met plezier naar gekeken. Ik denk dat jouw foto's precies voldoen aan de bedoeling van deze rubriek en dat betekent niet dat ze altijd voor de volle 100% moeten voldoen aan eisen zoals die in een officiele fotoclub zouden worden gehanteerd. Ik begrijp ook niet waarom mensen zoals de zgn. criticus zichzelf 'verlagen' door deze rubriek te volgen als ze zich er zo aan ergeren. Er zijn genoeg fotoclubs waar ze met hun 'deskundigheid' terecht kunnen. Ik hoop dat je op je besluit terug komt, maar wens je in ieder geval toe dat je je hobby: foto's maken, nog lang zult uitoefenen.
Yvonne 28 December 2008
Mensen, waar zijn we mee bezig???????? Otto, doorgaan, alsjeblieft! Je foto's zijn altijd bijzonder en somms spreken foto's je sterk aan en soms wat minder. Dat is juist het leuke van deze rubriek. Ook reacties lezen is leuk en soms nuttig, behalve als ze, zoals nu, persoonlijk en hatelijk worden. Kunnen we ons beperken tot technische en artistieke tips? Voor mijn part over horizonnen en voorgronden, zolang ze eerlijk en bevlogen zijn. Van het sterrensysteem snap ik niets: tot voor kort kregen de prachtigste foto's met moeite 2 sterren en nu krijgen de lulligste foto's er wel 4. En nu ik toch bezig ben, hoe komen we elke week van die 50 voetbalkiekjes af? Alle mensen met passie: houd vol in het nieuwe jaar!
ton 28 December 2008
OTTO DOORGAAN!!!!!! laffe mensen noemen hun naam nooit! criticus? dat kunnen ze niet, om dat ze laf zijn. ik ben ook met hem bezich geweest, maar als je stopt ,wind hij, dat mag nooit gebeuren! dus blijf foto,s plaatsen,ik heb dat ook gedaan, en dat is voor de winst gaan,en winnen doen wij OTTO en jij ook AN!!!
lenella 28 December 2008
prachtige foto! Ik zou je ook zeggen Otto DOORGAAN!!!
Jan. 28 December 2008
Otto,ik ben het helemaal eens met de bovenstaande reacties. Je bent niet de eerste en zal ook de laatste wel niet zijn, die vernederd wordt door deze laffe persoon. Kijk maar terug wat hij al teweeg gebracht heeft. Zelf vindt hij zijn eigen foto's te goed om ze hier te plaatsen, maar bemoeit zich wel met die van ons. Ook mij heeft hij al te grazen gehad. Als je er de brui aan geeft, heeft hij zijn doel bereikt, dus.....Doorgaan..!!!!
ton 28 December 2008
Je kan nog lezen ook, dus toch nog wat goeds!!!verder ga ik niet meer op je woorden in,je bent dom en dat zal wel zo blijven!!!!!en de analfabeten groeien dus wij gaan nog winnen ook!!!
arie 28 December 2008
laat je niet weg stuuren door een paar van die beterweters waar je nooit een foto van ziet en als je er een ziet dan is daar ook wel wat over af tezeiken scheef of niet zuiver maar daar gaat het toch niet om we zijn allemaal geen beroepsfotograaf zelf die verknalt zat fotos. alvast de beste wensen voor 2009 en ga zo door
KeesB 28 December 2008
Hoi Otto ik heb al eens een heel mooie reactie van je gehad en zou het jammer vinden die in de toekomst te moeten missen. Dus gewoon doorgaan en je mooie foto´s plaatsen.
ton 28 December 2008
Dit is niet door Ton geschreven Arie, maar door een gek die niet tegen zijn verlies kan, en nu ook al mijn naam aan het gebruiken is!!! en heeft hele slechte kerstdagen gehad, en niets thuis heeft!
anja koster 28 December 2008
hoi otto ook ik erger me dood, aan op[merkingen die nergensop slaan, maar het moet toch wel mogelijk zijn om een klacht in te dienen bij zeelandnet,ze moeten die toch kunnen blokkeren, en de site zo toegangkelijk maken voor mensen die gewoon plezier hebben in het fotograferen, k zou zeggen ga zo door, want er zijn prachtige plaatjes bij
caston 28 December 2008
Ik ben het eens met Anja,blokkeren dergelijke figuren,en Otto ga maar lekker door met het plaatsen van je foto,s.
Anneke Bakx 29 December 2008
Ik zie nu pas wat er weer allemaal gebeurd is de laatste dagen. het was weer gezellig zie ik. Jammer dat je stopt, Otto. We hebben mensen zoals jij nodig om juist deze site leuk te houden en beschaafd. Ik ben ook al eens de pisang geweest, maar ik blijf toch insturen en kijk naar de leuke dingen op de site....Want er zit veel talent op en er zijn mooie dingen bij! Ook van jou...!
Piet 30 December 2008
Jammer, Otto. Soms moet je hier een dik vel hebben, niet alleen als fotograaf, maar ook als commentator. Er zullen wel mensen zijn die denken dat ik een bord voor mijn kop heb, maar dat zal mij een zorg zijn. Jij was in ieder geval iemand, waarmee te communiceren was, en dat is hier een uitzondering. Ik zal je inbreng missen.