Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 14
Otto Vosveld

Advies Ada opgevolgd.....

6 reacties

Otto Vosveld 22 December 2008
Op advies van Ada bij de vorige foto van dit plekje een gele auto, rechts op de foto, weggehaald. Ik vind dit inderdaad ook beter (dank, Ada), hoewel ik het jammer vind, dat ik nu de meest rechtse boom ook kwijt ben en ook de weerschijn in het water.
Zeelandfan 22 December 2008
Maar waar is dit??? Dat mis ik bij zoveel foto's van Zeeland: de plaats! Jammer. De foto is mooi maar een of meer auto's storen niet, horen bij het tijdsbeeld. We hoeven geen "museumplaatjes" te zien van Zeeland "zoals het was". Maar genoeg gezeurd: ik ben blij met iedere foto van onze provincie!
Ada. 22 December 2008
Heb je de originele nog Otto? Dan zou je ze alletwee kunnen bewaren.
yvonne 22 December 2008
Waarom poets je de auto's niet weg? Is dat tegen jullie principes?
Otto Vosveld 22 December 2008
Aan Zeelandfan: leuk, deze belangstelling voor onze foto's van onze provincie ! Maar...... deze is (onder het hoofdstuk "vakantie") gemaakt in Wachtebeke in Belgie. Aan Ada: ja ik heb de originele (natuurlijk) nog, maar ondanks mijn "spijtig" t.o.v. de andere, vind ik deze echt wel beter. Ik doe het natuurlijk niet graag, maar.... je had gelijk ! Aan Yvonne: ik zei al eerder tegen Ada (zie boven) dat ik die auto in eerste instantie wilde laten staan, omdat anders (als ik hem verwijderde) ook die boom met zijn weerschijn in het water er af zou vallen. Vandaar mijn aarzeling. Aan allemaal: dank voor de reacties !
caston 22 December 2008
Prachtige foto,die onbewerkte foto mocht er ook zijn hoor.