Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Chinta

Ekster

9 reacties

sonja 04 October 2012
Een mooie foto.Is de pc gerepareerd????
Chinta 04 October 2012
Nou nee niet echt Sonja. Ik moet een nieuwe laptop en dit oude brikje staat op zolder dus ik zit nu te blauwbekken haha. Het is de moeite niet waard om hier nog geld aan te spenderen. We hebben nog wat onderdelen uit andere computers staan en met de goede onderdelen uit deze zetten we alles over in een grotere behuizing. En dan gaat deze ook wel weer een poosje mee voorlopig. Dus nog even geduld, maar ja het blijft kriebelen hé die fotografie.
sonja 04 October 2012
Zolang die het maar blijft doen. En die nieuwe laptop komt er ook wel! Gr. Sonja
Chinta 04 October 2012
Ja ik mag het wel hopen Sonja, maar ik kan hier mijn mail weer niet bekijken want kan op een of andere manier hier niet inloggen. Dus dat gaat dan weer in heel rap tempo op de laptop, als ik dat tenminste binnen 2 minuten kan want dan valt hij weer uit :( (Moederbord kapot) Tja het is wat zonder computer, hoe deden we dat vroeger toch?
sonja 04 October 2012
Dat is wel balen dat je je mail niet zo makkelijk kan bekijken! Vroeger deden we het met een kaartje sturen of een brief schrijven. Had ook wel zo zijn charme!
Kees marijs 04 October 2012
Toen ging het ook hoor... Mooie foto !!
Ria Mes 04 October 2012
Een mooie foto, Chinta!
hawi 04 October 2012
Ha Chinta....je bent (voorlopig?)weer terug. Leuke foto hoor! Kan alleen z'n ekster-oog niet zien.....zit net een takje voor ;-))
Chinta 04 October 2012
Ha Hawi.... voorlopig moet ik even roeien met de riemen die ik heb, en dat is met mijn zolderbakkie zo nu en dan. Tja dat eksteroog zag ik ook, laten we het er maar op houden dat hij dacht dat hij zo niet te zien was. Bedankt voor jullie reactie!