Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 13
Sylvia Bakker-Dusoleil

Trouwen in Zeeuwse klederdracht.

16-10-2006 getrouwd in Zeeuwse klederdracht.We komen al jaren in Zeeland op vakantie.En ilden er ook graag trouwen.Maar er was niet aan de klederdracht te komen.Op de visserijdag zaten er twee garnalenpelsters.Janny Schroevers en Tonny Kusse.Janny heeft voor de kleding gezorgd en Tonny en haar man voor foto's en film.Deze voor ons toen vreemde mensen hebben ons een sprookjesdag bezorgd.

8 reacties

Jack Hamelink 16 December 2008
Tog nie via ut "boere goed" zeker, want m,n oom Jan uut aeremue die zit er oek bie. ksat em es vrage of die der meer van weet. whe mooi die foto,s.
truus 16 December 2008
je moet maar in die rommel willen lopen mijn oma heeft die troep allemaal weggegooid toen ze op haar burgers gingin de jaren 70
tonny 16 December 2008
Wat leuk , heel apart !!!! Hoop dat jullie samen in goede gezondheid oud mogen worden !!!Nog Van Harte Gefeliciteerd al is het dan een beetje laat!
jan 16 December 2008
je bent geen echte zeeuwse zeker truus,anders zou je niet zulke onzin zeggen.
truus 16 December 2008
ik ben een raszeeuw jan maar die klederdracht zegt mij totaal niets
Elaine 17 December 2008
Ik kan mij goed voorstellen dat jullie een sprookjesdag hadden. En terecht want de Zeeuwse klederdracht is een plaatje opzich.
Piet 17 December 2008
De beste foto uit deze serie. Toch is ook deze niet scherp en dat gedrocht helemaal rechts had er beter niet opgestaan, dan had iets, wat er nu half opstaat,links, er helemaal opgekund.
Ellie 31 December 2008
Nou nou, beetje dimmen ee, gedrocht geloof ik. Zeeland op Foto was toch het thema? Dat je een mening hebt is goed, maar wie ben jij eigenlijk dat je op iedereen kritiek mag hebben?!