Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 12

5 reacties

dierenvriend 29 augustus 2012
bespaar ons deze ellende alstublieft
agnes 29 augustus 2012
Is dit nu nodig,walgelijke foto.!!
Donald D 29 augustus 2012
Plaats die walgelijke beelden van uw walgelijke liefhebberij aub in uw clubblaadje ''de zondagsjager'' daar vind men zulke foto,s vast ''geslaagd''.
Jorrieke 31 augustus 2012
Och och mensen. Maakt u zich toch eens druk om zaken die er echt toe doen. De hypocrisie druipt er hier werkelijk met liters tegelijk vanaf. Waarom maakt u zich niet eens druk om het crackertje met leverpathe en het boterhammetje met twentse achterham wat u elke ochtend weer voor uzelf prepareert om in de avond uzelf weder te verzadigen met kippenvlees van een plofkip die niet langer heeft geleefd dan 6 weken. U bent vast van het type dat op zondagavond in uw vaste restaurant ook kiest voor de vegetarische lasagna boven de tournedos. Nee, dat dacht ik ook. Deze eend heeft gezien zijn bouw meerdere jaren geleefd en was waarschijnlijk al dood toen die door de hond gepakt werd. Maar ja, een 'echt' dood dier zien is natuurlijk veel te confronterend voor volk wat geen enkel idee heeft wat het elke dag aan kilo's vlees naar binnen werkt. Maak je daar druk om. En niet om die eend. Wees blij dat er mensen zijn die zo goed voor hun hond zorgen, dit soort honden horen te jagen. Dat is hun lust en hun leven. Je maakt zo een hond gelukkiger met hard werken dan om hem/haar met overgewicht in een zelfgebreide roze trui te hijsen..
w 01 september 2012
Jorrieke, je hebt groot gelijk vind ik. Zijn de reageerders wel eens in een slachthuis geweest? Eindelijk komt er ook een besef dat vissen, en andere koudbloedige (schelp)dieren, ook gevoel hebben. Laat ze daar inderdaad maar eens over nadenken.