Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Chinta

Vandaag voor het laatst

met de auto over de stationsbrug. Ben benieuwd hoeveel verkeersopstoppingen we gaan krijgen met de regelmaat waar op de bruggen open zijn. Of gaan ze dat nu ook op vaste tijden doen?

3 reacties

voltaix 07 August 2012
Ach Chinta dat schijnt de beleidsmakers niet te intresseren, Een duur ingehuurd extern advies buro kwam met deze schijnoplossing en tja dat gemeenschapsgeld moet wel verantwoord worden... Werk zelf bij een taxibedrijf en wij houden ons hart vast. En voor wat de brugbediening aangaat, in Friesland waar toch ook veel recreatie vaart is worden de bruggen tijdens de spitsuren gewoon niet bedient. Recreatievaart heeft meer tijd dan mensen die naar hun werk moeten of voor hun werk op de weg zitten is de gedachte.
Chinta 07 August 2012
Tja..... we zullen maar afwachten maar ik verwacht nog heel wat problemen. Er is gewoon niet goed over nagedacht. Vanaf de Schroebrug mag je ook niet linksaf richting station (wordt wel gedaan stukje door rijden en keren) Dauwendaele krijgt meer verkeer te verwerken. En als de Schroebrug open is, is ook de mogelijkheid weg om de stationsbrug nog te nemen. Het staat nu soms al muurvast. Fietsers zijn uiteraard in hoerastemming en dat is begrijpelijk, ik fiets zelf ook. Maar ik zie als fietser ook dikwijls mijn mede fietsers zelf voor hele gevaarlijke situaties zorgen. Door het rode licht net voor een auto de brug op rijden. Of zoals vanmiddag nog, Stil staan midden op de brug om iets uit je tas te pakken terwijl er groen licht is voor auto's komende van af de richting Arnemuiden. Je schrikt je toch naar als je net de bocht om gaat en er staat een fietser dwars op de weg. En het zal een keer tijd worden dat de bruggen alleen op vaste tijden open gaan voor recreatie. Maar goed de heren achter het bureau weten het altijd beter en zoals gewoonlijk zal deze oplossing geld weggegooid zijn zodat er straks toch nog een tunnel of andere brug moet komen wat nu te duur is.
JF Hofman 07 August 2012
Tja! Het lijkt dat de "heren" niet vooruit kunnen denken....... Wat als je vanaf de Nw. Vlissingse weg richting centrum M'burg moet, en alles staat t.h.v de DEL.. vast voor de brug? Dat is nu al het geval. Maar dat zal nog VEEEL erger worden.... Ik neem dan liever de paralelweg door de Stromenwijk, De Ruyterstraat en de Singels.... IS het DAT wat ze willen? We gaan het afwachten, ik verwacht dat het redelijk snel terug gedraaid wordt!

Trefwoorden
brug middelburg