Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 27
Otto Vosveld

jammer, dat bloemen verwelken .....

Mooie kleur !

10 reacties

Piet 09 December 2008
Gezien je productie zit je niet vaak hierachter. Wel een mooie foto van de geranium/pelargonium.
Otto Vosveld 09 December 2008
Een hobby dreigt soms een verslaving te worden, Piet. Moet ik voor oppassen, denk ik. Zo tweifel ik er wel eens aan of ik niet TE veel produceer voor deze rubriek.... Dank voor het noemen van de naam van de bloem, kende ik niet.....
Henriette 09 December 2008
Ik denk dat je bij deze foto bent doorgeslagen in het verscherpen of je hebt hem heel erg gekropt. Ik zie er in ieder geval iets heel onnatuurlijks aan wat de foto niet ten goede komt.
Otto Vosveld 09 December 2008
Hier is het dan "Jij ziet, wat ik niet zie"..... (??), Henriette.
criticus 09 December 2008
Dat je zelfs niet ziet wat Henriette bedoelt zegt genoeg over je fotografiekennis Otto!!! De halo's door veel te veel verscherping springen zowat van het scherm af....... Overigens gaat de kwaliteit van deze site met de dag achteruit, net niveau van het geplaatste werk kan bijna niet verder dalen..., zelfs Piet deelt in de malaise met slechte onscherpe en scheve foto's ( die vogels op dat hek bv ) En dan zijn er nog die idiote klikkers... vorige maand was alles 2 sterren en nu ineens is alles 4 sterren???, het moet niet gekker worden!
Otto Vosveld 09 December 2008
Dank voor je reactie, criticus. Gelukkig zijn er dan nog kritische mensen als jij, die op deze manier mensen op hun nummer zetten. Ik heb nooit beweerd dat ik een grote fotografische kennis heb, die pretenties heb ik niet. Ik vind het wel erg leuk om te fotograferen en hoop daarnaast van deze website nog veel te leren. Jij bent jammer genoeg niet degene die mij "op de goede weg" helpt. Hebben we al eens foto's van jou kunnen zien, om, bijvoorbeeld, er wat van te leren ?? Of blijf je je, wat dat betreft, verbergen achter dat bijzondere pseudoniem, "criticus"?? Sorry, Henriette, mijn wedervraag aan jou was serieus bedoeld.
joopf 10 December 2008
Ik hou van mooie scherpe foto's, zeker van bloemen (ook van insecten). Daarom vind ik deze foto erg geslaagd. De opmerkingen van'criticus' begrijp ik niet. Slecht geslapen? Glaasje azijn gedronken? Probeer nou eens een beetje serieus en inhoudelijk te reageren, ook op de laatste reactie van Otto!!
criticus 10 December 2008
deze foto is gewoon technisch niet goed (inhoudelijke reactie), hij is ernstig "oversharpened"( alweer een inhoudelijke reactie). Dat u dit niet ziet joopf zegt ook iets over uw fotografie kennis, u bent toch hoop ik niet een van die klikkers die al die waardeloze snapshotjes op 4 sterren zet?
mischa 10 December 2008
mooi exemplaar in het rood vind ik ze nog mooier
Johan 11 December 2008
Sorry Otto maar zoals veel van je foto's kapot gemaaakt door verscherping of cropping. Als je echt iets wilt leren van deze site laat dan dat soort acties achterwege en die zgn. 48x zoom waar je je bij sommige foto's achter verschuilt, geef die maar bij het grof vuil mee.