Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 0
p stoppelenburg

toch wat geschoten door deze jager

deze paardjes en koeien denken wat een gevaarlijke vent is dat die jager

6 reacties

tiscrea © 16 July 2012
... of ze wachten op het beste moment om hun wapens te pakken en terug te schieten :-)
voltaix 16 July 2012
Geachte hr of mw Stoppelenburg, het iets dat deze overjarige Rambo, zie de patronen stoer blinken in zijn riem, is een gans. Wellicht 1 die u in een vorige foto zo lieflijk vastlegde. Bespaar ons in de toekomst van dit soort opnamen graag. Ik vind dat de paardjes en koeien groot gelijk hebben overigens.
p stoppelenburg 16 July 2012
heer voltaix ik ben het helemaal met u eens daarom laat ik dit zien niet omdat ik het leuk vind maar afschuwelijk maar dit gaat gewoon door maar bent u wel eens in een slachterij geweest dan eet u nooit geen vlees meer bedankt voor je reactie en wat tiscrea betreft jammer dat deze dieren niet terug kunnen schieten ik ben het hele maal met jullie eens maar ik vindt toch dat je deze dingen moet laten zien
Ben 16 July 2012
Nonsens als we niet zorgen dat alles in evenwicht blijft wordt heet een grote zooi. Mensen willen wel vlees op tafel maar mogen niet zien hoe het vlees op tafel komt. Dat noemen we hypocriet.
Echte mannen doen het zonder wapens 16 July 2012
@Ben ,Vanaf 1 december 2003 mogen twee soorten overwinterende ganzen, namelijk kolgans en grauwe gans, in bepaalde gevallen worden geschoten om landbouwschade te voorkomen. Dat geldt ook voor de smient, een eendensoort. Tot voor kort waren deze vogelsoorten gedurende de hele winterperiode beschermd. Dat is dus veranderd. Afschot mag alleen worden gebruikt als extra middel voor verjaging. Eerst moeten andere middelen, zowel zichtbare (zoals stokken met vlaggen) als hoorbare (bijvoorbeeld gaskanonnen), zijn geprobeerd. Pas als die niet helpen mag een klein aantal ganzen of smienten worden geschoten. De ''jager'' op de foto is alleen zichzelf een plezier aan het doen .
Chinta 16 July 2012
Neemt niet weg dat het jagen een afschuwelijke hobby is voor deze zogenaamd stoere mannen. Als de mens niet altijd overal in de natuur ingegrepen had door allerlei diersoorten in te voeren die hier niet thuis horen, dan had de natuur zich zelf wel in evenwicht gehouden en was dit niet nodig geweest. Ik bedoel hiermee bijvoorbeeld de fazant. Een diersoort wat hier van oorsprong niet eens thuis hoort. Nog een voorbeeld wat niets met de jacht te maken heeft maar ook door de mens veroorzaakt is de Japanse oester in de Oosterschelde die de Zeeuwse oester verdringt. En zo zijn er talloze voorbeelden. Meneer vos moet afgeschoten worden want anders eet hij onze kippetjes op maar hij is wel weer de natuurlijke vijand van allerlei diertjes waar er weer te veel van zijn. Maar meneer Stoppelenburg u heeft weer hele mooie foto's geplaatst, de jager denken we dan maar even weg toch?

Trefwoorden
jager