Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 25
P Vergouwe

Onderbelicht.

5 reacties

Otto Vosveld 06 december 2008
Ik neem aan, dat je met de titel van de foto de foto zelf bedoelt ? Als je dat onderste (zwarte) gedeelte er (voor een gedeelte) af haalt, denk ik dat het een zeer bijzondere en mooie foto wordt, juist door die scherpe aftekeningen door het (bijna) tegenlicht (volgens jou onderbelicht ?). Ik ben benieuwd of ik in dze gelijk krijg......
Piet 06 december 2008
Er zou idd. nog een randje vanonder af kunnen, maar, dat is toch echt niet zwart, maar groen. Onderbelicht is het vanwege het erg lichte water, daarop had ik moeten corrigeren. Bij een volgende serie ga ik dat dan ook zeker doen.
Otto Vosveld 06 december 2008
Ik snap wel, dat gras groen is, Piet, maar op mijn scherm is het hier zwart. Hopelijk zitten een volgende keer, voor je nieuwe serie, die aalscholvers er ook weer. Ik blijf benieuwd....en blijf het toch een mooie (sfeervolle) foto vinden, zo hij nu is.
Piet 07 december 2008
We praten langs elkaar heen. Op mijn schermn is het gras echt groen, wel erg donker, maar beslist niet zwart. Als dat op jouw scherm wel zwart is, begrijp ik, waarom zoveel van jouw foto's zo overbelicht overkomen.Ligt waarschijnlijk aan de afstelling.
RoRa 07 december 2008
Sorry Otto maar onderste strook is inderdaad donkergroen.Overigens heb ik geen moeite met de belichting van het water. Foto maakt mooie grafische indruk op deze manier.