Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 0
Chinta

Hansa Visby

Reefer ( vervoer van temperatuurgevoelige producten) bestemming Hamburg

5 reacties

jafra 26 June 2012
oudere schepen hadden/hebben gekoelde ruimen (tot -18 !) modernere schepen zijn uitgerust met voorzieningen om koelcontainers te vervoeren. Reefer is afgeleid van refrigirated, hetgeen gekoeld betekent.Koelschepen die verse producten vervoerden stonden bekent als fruit jagers die dankzij een zeer goede stroomlijn en sterke motoren hoge snelheden (voor die tijd) konden halen om de produkten zo snel mogelijk vanuit zuid-en midden amerika in europa te krijgen.
Chinta 27 June 2012
Dank voor de extra info. De containers brachten me wel even in twijfel. De info die ik vond was reefer dus heb ik dat er maar bij gezet.
jafra 27 June 2012
ik snap jouw twijfel, zeker bij dit schip. het lijkt me namelijk een traditionele reefer die toevallig een vracht containers mee heeft ook de kranen aan dek geven me het idee dat dit schip niet alleen containers vervoerd. sommige reefers hebben nl ook dekken waarmee oa (export) auto's vervoerd kunnen worden. There's allways more then meets the eye...
Chinta 27 June 2012
Heel interessant die extra info, meestal zoek ik het thuis even uit waar ze vandaan komen en naar toe gaan en wat ze vervoeren. Als ik niet op vogeljacht ben, is schepenjacht een leuk alternatief en ze vliegen ook niet zo snel weg ;)
jafra 27 June 2012
das een feit ja, vliegen doen ze niet.