Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Martha

Overlast

Overlast vrachtvervoer

10 reacties

joet 30 May 2012
Als je boven een supermarkt gaat wonen weet je dat daar spullen gebracht en gehaald worden. wees blij dat de vracht niet snachts komt.
sjufeur 30 May 2012
Op die gefotografeerde Vlissingse lokatie willen ze binnenkort in overleg met de vaste transporteurs en de afvaardiging van de winkels die daar gevestigd zijn, wel s nachts gaan bevoorraden. Dit om overlast overdag te minimaliseren. Ze willen dan wel verplichten om binnen 2 jaar met wat stillere motoren in de vrachtwagens te gaan rijden, en de motor binnen 10 minuten uit zetten.
ik 30 May 2012
ja tuurlijk mensen.!! zeg ga op een hutje op de hei wonen en ieder geval niet midden op een winkelcentrum.!! en ja nog maar meer milieuvriendelijk vrachtauto's met stillere motoren.!! jaag de transportbedrijven nog een beetje meer op kosten.!!! hebben we er nog een beetje meer faillissementen erbij.!!!!! ik snap jullie probleem niet.!! ik zou ivm een winkelcentrum daar niet eens willen gaan wonen, dit had je van tevoren kunnen weten.! ik wil ook niet aan een doorgaande weg wonen want dat irriteert mij. daarom doe ik dat ook niet.!! maar ga de vervoerders daar niet mee lastig vallen die kunnen er niks aan doen en die hebben het al zwaar genoeg.!!
Rob 30 May 2012
Tsjonge wat een gezeur. Ga er dan niet wonen. Overigens vinden jullie het waarschijnlijk wel lekker makkelijk een winkel zo dicht bij de deur.....jammer dat ze ook bevoorraad moeten worden. Ik zeg.ga verhuizen naar een eiland en ga dan kokosnoten eten en visjes vangen, maar ja dan zal je wel wat anders vinden om over te zeuren. Nog 1 tip: Ga overdag iets nuttigs doen voor de maatschappij dan het je geen tijd om zulke pietlut foto's te maken.
Ik ook 31 May 2012
Het is een zorgcomplex en die vrachtwagens ging prima in het begin, ze reden netjes de losruimte in tot ze de losruimte gingen volzetten zodat de vrachtwagens nu half buiten staan, Agri begon met vis te verkopen dus er kwam een vrachtwagen voor vis bij, ze begonnen gegrilde kip te verkopen dus kwam daar ook weer een vrachtwagen extra voor en zo is het langzaam gegroeid tot een soort industrieterrein waar regelmatig twee tot drie kolossen op het trottoir staan daar doorheen scheuren scooters en ontstaan er voor ouderen en gehandicapten gevaarlijke situaties en dat is volgens mij toch niet echt de bedoeling. Als er meer toezicht was en er met leveranciers duidelijke afspraken worden gemaakt is er een hoop ellende te voorkomen je moet met elkaar leven en een bedrijf als Agri dient zijn verantwoording te nemen want deze bewoners zijn tenslotte ook hun buren en tevens hun klanten, klantvriendelijkheid eindigt niet bij de kassa.
criticus 31 May 2012
Dit is een fotosite, geen politiek forum!! Over de foto: slechte compo, saai en oninterressant.........
Ook ik 31 May 2012
@criticus: Te dom om het probleem te begrijpen, foto,politiek en een mening verkondigen gaan in de vrije pers al jaren hand in hand. U geeft het beestje een naam waar een ieder zich dan maar bij moet neerleggen?
Ik ook 31 May 2012
@criticus: Moeten de foto's aan bepaalde regels voldoen? Hou het netjes en normaal. Stuur dus geen gruwelijke, pornografische en of onsmakelijke foto's in. Zet ook geen foto's online die u zelf niet gemaakt heeft.
ik niet 31 May 2012
de inzender/ster had al direct moeten zien dat er een schaduw over deze foto ligt. en dat overschaduwd de zonzijde, dat is mijn mening en daar moeten jullie het mee doen . aldus: de rijdende rechter!!!! bij straffe van 10.000 bij iedere overtreding .. geef elkaar de hand ;; want er is niets aan de hand ,tenzij je net een ongeluk hebt gehad ,en hevig bloedend naar de eerste hulp moet. enz, enz, enz,
criticus 31 May 2012
@ Ook ik: over dom gesproken........welk woord begrijpt U niet? Fotosite? Politiek? Op een fotosite plaats je foto's ,vervolgens kan daar via de reactieknop een beoordeling over worden gegeven.... Als uw achteraf ontevreden met uw woning bent of verkeersoverlast wilt bestrijden doe je dat op een daarvor geschikt forum zoals Zeelandnet er meerdere aanbiedt...... Ik hoop dat ik het zo voldoende duidelijk heb uitgelegd voor die ene hersencel............ @Ik ook: een foto hoeft nergens aan te voldoen , maar als de plaatser de mogelijkheid tot reactie open laat, mag hij ook kritiek (op de foto!) verwachten.

Trefwoorden
agrimarkt