Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
frank ploegaert

de juiste vlinder op de juiste dag

braakman-zuid was nogal haastig hij wide niet op de foto

4 reacties

Piet 30 april 2012
Als je niet kunt fotograferen, laat het dan.
tiscrea © 30 april 2012
Vlinders fotograferen vind ik een ramp! Deze foto zou ik dus best gemaakt willen hebben. Op mijn vlinderfoto's is de vlinder meestal net gevlogen, staat er half op, wil de vleugels niet spreiden of beweegt net als ik afklik.
jan @ 30 april 2012
Zo te zien is er hierboven een ''valse'' Piet aan het reageren ,de ''echte'' Piet zou deze reactie nooit geplaatst hebben , JAMMER dat er zulk soort mensen zijn die er blijkbaar genoegen aan beleven anderen hun plezier te vergallen of te ontnemen met zulk soort onbehouwen en onbenullige commentaren , kritiek mag natuurlijk ,maar liefst opbouwend . Als je niet kunt nadenken voor je hier wat neertypt ,laat het dan . Op deze fotoside kan iedereen zijn foto,s die hij/zij de moeite waard vindt om aan anderen te laten zien insturen ,op elk niveau ,het is niet voorbehouden aan een bepaald niveau ,het mag alleen geen reclame of onbehoorlijk zijn . Over de foto ; niet scherp ,misschien verkeer ingesteld of te gehaast genomen (,zelf had ik zo,n onscherpe foto niet geplaatst,maar ik plaats hier al lang niks meer omdat ik zulk soort onbenullige zure oprispingen als die van ''valse'' Piet kan missen als kiespijn ),misschien was het een foutje ,maar wat dan nog?
Martine 01 mei 2012
En zo is dat.Het zijn meestal figuren die zelf niks presteren en hier de galbak uithangen.En dan ook nog onder een valse naam.Plezier in het maken van je foto en niemand je dat laten ontnemen.Nobody is perfect! De een maakt ze wat mooier dan de ander,iedereen in zijn waarde laten aub dank u wel.....en vooral doorgaan met foto's maken zoals je ze ZELF mooi vind..