Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 14
Otto Vosveld

mijn dagelijkse zonden......

Ja, ik weet dat ook pijp roken slecht is ! Dit stilleven, op m'n bureau, laat zien, dat ik in deze nog dagelijks zondig...... Ik beken het eerlijk en zeg er maar meteen bij, dat ik er nog steeds van geniet. (Tot zover deze bekentenis!).

5 reacties

Harold 22 november 2008
lekker doorgaan!
JWR 22 november 2008
Ik heb ook een schoenendoos vol liggen. Voor mij ging, twee jaar geleden, de aroma er na 15 jaar pijproken een beetje af. Maar ik doe ze nog niet weg hoor. Ik zou zeggen zolang je er met smaak van geniet past het bij een echte levensgenieter om even stil te staan bij die momentjes. Welke vaak, in de rust die het geeft, zoveel meer omvatten als alleen het roken. Zoals dit stilleven zo mooi uitstraalt. GENIETEN is ook gezond voor hart en bloedvaten!!
Otto Vosveld 22 november 2008
Dank je wel, alle twee, ik heb er dan ook met plezier nog een opgestoken....
Ada. 22 november 2008
Gewoon blijven genieten. Je zou de aansteker ook kunnen vervangen door een doosje lucifers. Dat maakt de foto iets nostalgischer!
Otto Vosveld 22 november 2008
Ja, dat had gekund, Ada. Hierbij is niks "in scene" gezet of speciaal neergelegd. Maar het idee "nostalgie" is natuurlijk ook niet bij me opgekomen, ik rook ze immers nog iedere dag....