Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
judith

gezichtje

8 reacties

Piet 20 November 2008
Mooie, heldere foto, mag iets donkerder. Onderwerp teveel in het midden.
Piet (Zwarte) 21 November 2008
...oh ja, en de horizon is niet recht !
judith 21 November 2008
Vind het toch net een gezichtje. En ik neem aan dat u een geodriehoek langs de ramen van de kas op de achtergrond heeft gelegd om te zien dat de foto niet helemaal recht is?!?!?!ik neem aan dat uw schrepe oog ook heeft gezien dat het pad op de achtergrond iets schuin naar bovenloopt. Als u daar problemen mee heeft zou uw de eigenaar van de vlindertuin kunnen bellen of ze dat wat rechter willen leggen en dat de boom scheef staat heeft waarschijnlijk te maken met de inval van de zon. Misschien kun u vragen of ze daar ook wat aan doen. Zal de volgende keer aan de vlinders vragen of ze op gelijke hoogte willen gaan zitten zodat u in het vervolg niet naar een scheve foto hoeft te kijken. Bedankt voor het commentaar. Ik zal de volgende keer rekeing houden met deze opmerkingen en vragen of ze de natuur wat rechter willen maken.
Zwarte Piet 22 November 2008
Judith, mijn opmerking (welke natuurlijk flauwekul is) is helemaal gericht aan de 1e Piet, omdat die echt altijd opmerkingen over de horizon maakt. Ik vind jouw foto hartstikke leuk en zie er ook best wel een gezichtje in. Deze foto is ook niet geplaatst omdat ie technisch perfect moet zijn, maar omdat ie gewoon leuk is, en dat is ie!
judith 22 November 2008
Daarom reageerde ik ook zo fel. Ik heb nog meer commentaar gelezen van deze meneer. Bedacht dat het gewoon leuk moet zijn om zo veel zeeuwse foto's te kunnen zien zonder commentaar te krijgen op de techniek. Ik ben idd niet iemand die op al die dingen let en vind het gewoon een leuke foto. sorry voor mijn felheid en bedankt voor het leuke compliment
Elaine 22 November 2008
Zeker een heel leuke foto en ik zie er ook een gezichtje in hoor. Zwarte Piet je doet je naam wel eer aan zeg... Ik op mijn beurt ben altijd heel blij met de reactie's van Piet. Iedere keer leer ik er weer van en ben hem heel dankbaar voor al die tips.
katja 22 November 2008
Ik heb het gevoel dat sommige mensen een goed bedoelde reactie niet waarderen! We maken zeker foto`s voor ons plezier....maar we zijn toch nooit te oud om iets te leren!!!
Zwarte Piet 23 November 2008
Opbouwende kritiek is nooit weg. Daar valt zeker van te leren. Alleen vooraf bedenken of een foto wellicht geplaatst is omdat ie "leuk" is of omdat ie "mooi" zou moeten zijn. Bij deze is het overduidelijk dat ie in de eerste categorie valt, zeker gezien de titel.