Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 12
Ria Mes

Zomaar een eenvoudig optrekje

Tussen Sluis en Hoeke [B]

11 reacties

Edith 27 March 2012
Prachtige foto Ria!
sonja 27 March 2012
heel mooi!
Kees Marijs 27 March 2012
Ziet er heel mooi uit!
janm 27 March 2012
mooie foto Ria
W.Voet 27 March 2012
Erg mooi!
jjmondeel 27 March 2012
Heel mooi Ria
Gieneke 27 March 2012
Heel mooi. Jammer dat de schuur er niet helemaal bij kon.
minus p. 27 March 2012
Kan iemand mij vertellen, wat er nou zo bijzonder is aan deze foto. Iedereen vindt hem kennelijk prachtig, maar welbeschouwd kan iedereen toch zo'n fotootje maken? Ik zie er zo weinig 'de hand van de fotograaf' in.
maribart 27 March 2012
Is inderdaad een eenvoudig optrekje ??
Ria Mes 27 March 2012
Beste meneer of mevrouw minus p, u mag ervan vinden wat u vindt, dat is u goed recht, maar wees dan ook zo flink om uw naam voluit te vermelden en ik ben ook geen fotograaf. Gr. Ria.
manus p 28 March 2012
Aan mevr. Mes, Ik heet niet Minus, maar Manus. Tikfoutje mijnerzijds. Mijn opmerkingen waren niet gericht op de kwaliteit van uw foto. Mijn verbazing gold het feit, dat zo veel mensen opgetogen reageerden, terwijl het feitelijk toch maar een gewone foto is, die iedereen kan maken. Compositie en kleurvoering zijn overigens prima. Ik ga ervan uit, dat amateurfotografen op deze Zeelandnetsite hun beste werk laten zien. Dus iets gaafs, iets toevalligs, iets prachtigs. Op de dag van publicatie van uw foto stonden er in de galerij vele andere foto's, die een opgetogen reactie hadden verdiend. Maar: nul komma nul commentaar. Waarom uw foto dan wel? Dat was mijn (verbaasde) vraag aan degenen die reageerden. Mijn opmerkingen natuurlijk wel over uw foto, maar ze waren niet voor u bedoeld. MP.

Trefwoorden
in de zon huis