Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 17
AJ Hartog

boele

10 reacties

Jeroen 11 november 2008
leuke poging, maar mist toch de enige scherpte
Frans 12 november 2008
Jeroen, kan je alleen maar commentaar op foto's geven?
Jeroen 12 november 2008
beste Frans, als je vaker "commentaar" van mij leest, dan zie je dat hier vaak een tip in zit, dit kan de "fotograaf" tot denken moeten zetten, waardoor de kwaliteit van de foto's op deze site gaat verbeteren. mbt deze foto kan ik zeggen dat de camera beter op het statief gezet moet worden. en positief is de compositie met vooral rechts de gekleurde reflectie in het water.
Johan 12 november 2008
Enige scherpte ? Is volslagen onscherp en dus nietszeggend.
Jeroen 12 november 2008
beste Johan, pas op wat je zegt, eerlijkheid wordt hier niet altijdgewaardeerd geloof ik.
Piet 12 november 2008
Prachtige kleuren en compo, maar, zoals al gemeld, niet echt scherp.
Henriette 12 november 2008
Ik wil hier even op ingaan. Het is uiteraard leuk als foto's qua compositie verbeteren door commentaar. Daar kan iedereen alleen maar van leren. Het blijft wel lastig om te oordelen met sterren want niet alleen de fotograaf bepaalt de kwaliteit van de foto maar ook de lens en camera. Je hebt camera's van 100 euro en ook van meer dan 1000 euro's en dan zijn er ook nog lui die lenzen van 2000 euro hebben. Ik wil maar zeggen dat een actuele foto met een mobieltje net zo interessant kan zijn. Maar WAT er op de foto staat bepaald de fotograaf en de compositie van deze foto vind ik heel gaaf!
Rianne 12 november 2008
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit een hele mooie foto vind. Die mij uitnodigd om naar te kijken. Mijn complimenten dus!!!
Arjan Hartog 12 november 2008
Klopt wat iedereen zegt hij is inderdaad niet helemaal scherp maar valt ook niet mee als je met een statief aan het stoeien bent met windkracht 6 klein zaklampje erbij dus zijn niet de meest iedeale omstandigheden zeker met al dat geklooi en dan thuis komen en zien dat ze niet lekker scherp zijn wacht wel tot het iets beter weer is s avond om ze opnieuw te maken want scherp krijgen zal ik ze gr arjan
Marieke. 12 november 2008
Even een rustige avond afwachten, dan moet het lukken. Gewoon doorgaan, want je kunt het!!!

Trefwoorden
boele