Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 24
Jeroen

golfbreker

11 reacties

Otto Vosveld 09 november 2008
Leuk idee, vooral ook omdat het zwart-wit is. Alleen jammer, dat de houten palen (uitvergroot) niet scherp zijn.....
Anneke Bakx 09 november 2008
Heel erg mooi gedaan. Was hij in kleur niet zo mooi? Laat eens zien, als je wilt?
Piet 09 november 2008
Prachtige z/w foto. Het heet dan wel geen golfbreker, maar dat doet er minder toe. Persoonlijk had ik de rij wat meer l/r laten lopen, denk ik, zodat je wat meer van de palen zag. Vooral het schuim voegt waarde toe. En, idd., als 'j'm wat groter scrolt, blijkt ie niet ZO scherp.
criticus 09 november 2008
mooie foto, juist in mono... (deze is veel beter dan die volgende voor Otto). Met de scherpte is helemaal niks mis ( ook niet in vergrote versie, je moet natuurlijk niet gaan scrollen in je browser Piet, logisch dat het dan onscherp wordt...) Otto heeft geen idee van scherptediepte, dat blijkt ook uit zijn comments bij ander foto's
Otto Vosveld 09 november 2008
Ik mocht het al eerder zeggen: ieder kijkt toch op zijn/haar eigen manier naar een foto en heeft er dan ook een eigen mening over....
Otto Vosveld 09 november 2008
Nog een vraagje aan alle deskundigen: willen jullie a.u.b. niet te veel "vaktaal" gebruiken ? Er zijn toch mensen (denk ik) die dat niet allemaal snappen. Ik weet zelf niet wat betekent : "in mono", "scrollen in je browser" en "scherptediepte". Dit is immers een een "club" waarin we proberen wat te leren van elkaar. Met DANK van deze (tamelijke) leek op dat gebied !
Jeroen 09 november 2008
Beste Piet, heel officieel heet het palengolfbreker, maar die naam vind ik te lang.
dicky 09 november 2008
Fijn als er inderdaad niet te moeilijke begrippen voor een amateur [ lees 'leek' ...] als ik worden gebruikt ! Deze foto is voor mij een emotie , echt heeel mooi !
Jeroen 09 november 2008
Beste Anneke, soms maakt het een groot verschil als je de foto naar z/w omzet. in kleur vind ik deze foto minder "sprekend" dus is het z/w geworden. het origineel, in kleur, heb ik uiteraard bewaard.
pieter van horssen 18 januari 2009
Jeroen, Hij is gewoon ontzettend mooi. Je kunt dit op zoveel manieren doen. Zie het mooie boek van Pauline van Lynden hierover.
jwbakker 30 december 2009
He Jeroen, Mooie foto hoor en ook mooi bewerkt

Trefwoorden
strand