Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Washington

Uit vervlogen tijden

8 reacties

marco.p 28 januari 2012
Vervlogen , maar nog niet helemaal vergeten :-))).
marco 28 januari 2012
(;-))) bij die flitslampje's lag ook nog een oud fotorolletje / maar ik vrees dat je daar al helemaal niks aan hebt ,ondertussen )
agnes 28 januari 2012
Leuke foto.!!
J.A. 28 januari 2012
Mijn eerste fototoestel.(bijgenaamd Agfa klik boem) Er gingen geen gewone fotorolletjes in,maar cassettes.De foto's of dia's waren vierkant. De fitslampjes waren blokjes van 4 en als het te donker was voor een foto,blokkeerde de sluiter (zwart rechthoekje) en kreeg je in de zoeker een oranje rondje te zien. Ik heb het dan over 1969/1970. Leuk om het nog eens terug te zien.
Nostalgrietje 28 januari 2012
Het toestel was van mijn vader. Als kind schoot ik er mijn eerste kiekjes mee. Dat was in de jaren 70. De flitsblokjes herinner ik me ook nog en ik heb inderdaad vierkante foto's uit die tijd. Uit de jaren 60 zwart-wit met een wit kader. Als ik me goed herinner moest je de film toch handmatig terugspoelen als het vol was? Dat weet ik niet meer zo goed.
J.A. 28 januari 2012
Helemaal precies weet ik het ook niet meer, maar van terugspoelen was volgens mij geen sprake. De cassettes werden gewoon gewisseld.
Eddy Kroes 28 januari 2012
Leuk om te zien,doet mij denken aan mijn oude Voigtlander had ook rechtsboven een geribbeld glaasje met een meetcel er achter.
sonja 28 januari 2012
Een hele leuke foto! Mijn eerste camera was een Brownie Starlet!