Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 17
Frans

Is dit dierenwelzijn??

Hopelijk komt de baas me halen vandaag

9 reacties

Leendert 17 December 2011
Frans, wat een trieste omstandigheid waarin je de foto hebt genomen. Is het misschien mogelijk dat er hulp aan dat paard gegeven wordt? Door de dierenbescherming, politie en nog anderen? Goed dat je deze foto met ons wil delen.
Marrie 17 December 2011
Verschrikkelijk. 144 red een dier bellen!
M. 17 December 2011
Waar staat dit paard?
Frans 17 December 2011
Gelukkig staat dit paard inmiddels op stal
Leendert 17 December 2011
Ik ben blij voor dit paard. Bedankt voor de mededeling, Frans
Henri 17 December 2011
Vreselijk Vreselijk !!! Doodstraf aan die mensen..Zo erg dat het dier buiten staat, zullen we actie opzetten om alle dieren die buiten leven binnen te halen ? Zullen we ook alle pinguins van zuidpool halen want is wel koud daar..En zo zielig al die konijnen in de duinen zo koud brrr..Schaffen we natuur af en alles in hokken en fokken, lekker warm !!! Pfff #$%@^&, het zijn dieren..Die horen buiten ja..Weet u wat zielig is ? Jullie konijnen in zielig hokje en jullie parkiet zijn heel leven in piepklein kooitje of jullie hond heel dag binnen in huis die buiten hoort te snuffelen en spelen !!!! Get a life !!!
tiscrea © 17 December 2011
Henri, ik geloof niet dat het erom ging dat het paard buiten stond. Wel dat het tot de enkels in het water stond en geen droog plekje leek te hebben. Mooi dat het paard inmiddels droge voeten heeft :-)
Nienke 17 December 2011
volgens mij is Henri de eigenaar van het paard....
Marga 17 December 2011
De eigenaar is geen dieren waard hoor, mag hopen er wordt gekeken naar eventuele andere dieren. Walgelijke lui die zo met dieren omgaan. Baas moet opgehaald worden en voorlopig ook in een hokje.

Trefwoorden
wateroverlast