Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Otto Vosveld

(1) wanorde.....

4 reacties

Jeroen 30 October 2008
beste Otto, uiteraard weet ik niet met welke apparatuur je werkt, maar hier moet (met een beetje geduld)meer uit te halen zijn. Er gebeurd nu te veel en toch is er eigenlijk niets te zien. (kritisch zijn op jezelf en "less is more") succes en ben benieuwd naar je volgende foto.
Anneke Bakx 31 October 2008
Ja, Jeroen, de laaste in de reeks ganzen is meer gestructureerd, maar de titel van deze plaat legt het heel goed uit: wanorde, ofwel chaos en die sfeer geeft het dan ook goed mee.
Piet 31 October 2008
Dezelfe opmerking heb ik al eens gemaakt bij een kudde paarden, er staan teveel halve dieren op. Makkelijk gezegd, soms moeilijker uitgevoerd.
Otto Vosveld 31 October 2008
Dank, alle drie, voor de reacties. Ik ben het er (grotendeels) helemaal mee eens. De bedoeling van deze fotoserie (1-2-3) is juist die volgorde. Als je van "wanorde" spreekt, kan dat, in dit geval, alleen met de hele groep ganzen, dan kan bij "waakzaam" het principe "less is more" worden toegepast en bij nr. 3 ("afmars") vond ik de hele groep weer sprekender. Aldus mijn uitleg, maar ja, ook hier geldt: fotograferen is het weergeven van je persoonlijke mening, waar dan vervolgens een ander weer op zijn/haar eigen manier naar kijkt.......