Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 0
J.Elve

Hier ben ik al goed in.

Dit is wat mijn kleinzoon het liefste doet. Hij noemt de P.C. een tatie. Hiermee kan hij zich uren zoet houden. Wat hij der van maakt is niet te lezen maar ach wat geeft het.

6 reacties

jan 11 oktober 2008
dat toetsenbord is nou niet echt geweldig he?
Jolanda 11 oktober 2008
Jammer dat ze al zo jong hiermee zoet gehouden worden, zeker met zulk weer als deze dagen. EEn kind heeft veel meer baat bij een bal (of andere buitenactiviteiten) op een veldje/ in de tuin of waar dan ook en frisse buitenlucht en zeker met deze zonnestralen.
jose 12 oktober 2008
Ja maar als t pijpenstelen regent ga je een kind toch niet buitenzetten.
addoe 12 oktober 2008
maar nog niet zo jong al op de computer. speelgoed genoeg,en met andere kinderen ,spelen,
de criticus 22 oktober 2008
zonde van dat kind, het wordt een club opgedrongen(kakkerlakken)is de bijnaam uit Schiedam oost.dat kind hoort niet op die leeftijd achter de p.c, er zijn wel ander spellen voor die leeftijd te doen en daar hebben ze geen rsi of clubtrouma aan over te houden. gr uit Schiedam west.
de Amsterdammer 22 oktober 2008
We hebben schijnbaar kameraden(wat een bekend woord in rrr-dam) wat die criticus beweerd, wil ik als rasechte AMSTERDAMMER wel even rechttrekken, het gaat schijnbaar over het toetsenbord(waar je over valt)dat is (helaas overal te koop), maar dan mag je dat joch toch niet veroordelen wat zijn ouders voorschrijven?Ze weten niet beter!

Trefwoorden
tatie