Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
reni

bootje

8 reacties

FotoLief 26 augustus 2011
Rene, een prima foto, niks mis mee. Mooi de regel van derden toegepast met een rechte horizon (een beetje standaard foto). Als je aandacht wil trekken met een foto die net iets ander is als de doorsnee, kan je deze foto ook vanuit een laag standpunt nemen. Dicht bij de waterlijn zo laag mogelijk, dan komt het schip mooi uit op de horizon tegen de wolken. Hou dan ook de regel van derden aan, de horizon kan dan van onder of van boven liggen. Probeer het maar uit, en je foto hoort niet meer thuis in de grijze massa. M.v.g. FotoLief.
rene 26 augustus 2011
goed plan , de stenen onder mij waren nat en ik kon niet verder vandaar
Fotolief. 26 augustus 2011
Toevoeging. Rechts boven op deze pagina Zoek een foto, daar invullen HOND, en klik op de knop zoeken. Je zult zien dat van de ongeveer 100 foto,s alleen de foto,s waarbij de hondenogen boven de horizon zijn de mooiste zijn. De rest is bagger, dat komt door de emotionele binding tussen de hond en de fotograaf. Door de emotie zien de makers van de foto (fotograven) de fouten niet die ze maken om tot een goede foto te komen. Wij als buitenstaander hebben geen emotionele binding met de hond als onderwerp en kijken op een veel kritischer manier tegen de foto,s. Tot zover deze aanvulling. M.v.g. ForoLief.
Martine 26 augustus 2011
Bent U de man die vele foto's van commentaar voorziet?
rene 26 augustus 2011
ja leuk he
Martine 26 augustus 2011
oooh wat ergggggg
FotoLief 26 augustus 2011
Nee ik ben geen man die veel foto's van commentaar voorziet. M.v.g. Fotolief.
FotoLief 26 augustus 2011
Rene en Martine, Wat bedoelen jullie met Ja Leuk He en OooH Wat Ergggggg ? Gaat dat over Hond, of is het iets anders? Graag jullie antwoord hier op. M.v.g. FotoLief

Trefwoorden
bootje