Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
michaƫl S

weet iemand de naam van deze zwam?

5 reacties

rene 24 August 2011
Lijkt een beetje op mijn buurman na een avondje stappen en dan zwamt hij ook uit zijn nek
michaël 24 August 2011
Oke een beetje een rare reactie rene. Toch een normale vraag? En als ik je dankbaar ben voor je kritiek omdat ik nog maar een week bezig ben met fotografie en daar gewoon goed in wil worden hoef je je niet gelijk aangevallen te voelen. Met alle kritiek of het nu positief of negatief is ben ik blij. Daar leer je wat van. Sorry.
rene 24 August 2011
Punt 1 ik heb een dermate dikke huid dat ik mij nooit aangevallen voel, ga vooral door met fotografie is een prachtige hobby en als je de humor van mijn opmerking niet begrijpt is ook niet erg Je hebt een erg goede en scherpe zwam neer gezet en je reactie zal ik maar onder het kopje is pas bezig zetten. Humor is een groot goed en er is noit teveel van
michaèl 25 August 2011
oke dan eerst even bedank voor je beoordeling op deze foto. Leuk om te horen. En dan heb ik het idd verkeerd begrepen. Voor mijn gevoel dacht ik dat je vond dat ik uit mijn nek lulde terwijl ik je bedankte. Mijn fout. Mensen zijn verschillend en hebben dus ook verschillende humor. Nogmaals bedankt voor de reactie.Ik waardeer het.
rene 25 August 2011
Kijk dat is mooi graag gedaan