We gebruiken cookies voor persoonlijke content en advertenties, voor sociale media en om uw bezoek te analyseren. We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Meer over ons cookie beleid kunt u op onze speciale pagina lezen.
Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op "Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
cichorei !! is dat niet een plant waar ze koffie van maakte .in de oorlog of noch eerder. wel een hele mooie kleur, valt steeds weer op. [ piet weet jij dat]
Piet05 August 2011
Van de gebrande wortels van de cichorei werd vroeger idd een extract gemaakt, waarvan mijn moeder altijd iets in de koffie deed. Je kon dan wat op de dure koffie besparen. Tegenwoordig wordt het gebruikt om er een zoetstof met een andere samenstelling dan suiker uit te halen. Schijnbaar kunnen ook diabetes patienten deze zoetstof zonder problemen gebruiken.
fatyma06 August 2011
er zijn mensen die overal wat van weten! fantastich!! zo zijn er wel meer planten die de moeite waard zijn om eens bij stil te staan. zo staan langs de dijk bij borssele planten die ze zeekool noemen in degin zomer is het een witte soort uitgelopen bloemkool later zijn het kleine bolletjes leuk om te zien ..weet je ook waar die vandaan komen en wat je er mee kan????
Piet06 August 2011
Even intikken op Google. Je vind er dan een heleboel over, w o. recepten
6 reacties