Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 20
Mira

Daydream

Vakantie Duitsland genomen met zelfontspanner

24 reacties

Dieta 14 July 2011
Alleen de titel is al zeer aansprekend.....de foto is prachtig...
Piet 14 July 2011
Erg mooie foto. Een beetje inflitsen zou misschien nog mooier zijn.
Ria Mes 14 July 2011
Heel mooi!
yohan 14 July 2011
Piet, je bent te erg voor woorden! Heb je de boog er op, mis je weer het inflitsen. Mira: chapeau!
Piet 14 July 2011
Leren lezen,yohan. MISSCHIEN, schreef ik.
criticus 15 July 2011
Helemaal eens met Piet, deze mooie foto was een topper geweest met een invulflits zodat net iets meer van het gezicht te zien is.
Mira 15 July 2011
Voor een amateur zonder enige camerakennis vind ik mijn foto's erg geslaagd. Voor de critici, bedankt voor je kritiek, maar ik durf te zweren dat jullie zelf (met de perfecte belichting) niet zo fotogeniek op de foto zullen staan als ik........
Piet 15 July 2011
Voor mezelf zou ik geen invulflits hebben aanbevolen, Mira. Mijn hint is ook bedoeld om ook eens iets op een andere manier te doen.
tiscrea © 15 July 2011
Piet, moet jij nog niet eens op vakantie? Volgens mij ben je er aan toe.
Piet 15 July 2011
Ben pas geweest en lekker uitgerust. Ik kan er weer tegen.
yohan 15 July 2011
Spijker op de kop Mira! En Piet, misschien moet jij eens leren je kritiek te doseren. Je goede bedoelingen (ga ik vanuit) worden zo zachtjes aan enkel nog maar ervaren als gezeur.
tiscrea © 15 July 2011
Vandaar dat je nu niet elke mogelijke fout (volgens jou) bij de foto's neerzet, maar ook hoe jij het NIET gedaan zou hebben. Vind je dat nu zelf ook niet een beetje teveel van het "goede"? Op die manier is er op elke foto wel commentaar te leveren. "Voor mezelf zou ik geen invulflits hebben aanbevolen" ... maar je moet het zonodig hier toch even vermelden dat het kan. Ja, op elke foto zijn talloze mooie variaties te bedenken. Ik hou mijn hart vast als je die allemaal gaat vermelden en dan ook nog eens de mogelijkheden die je zelf niet zou kiezen op gaat sommen. Wees nou eens 1 keer niet zo dwars.
tiscrea © 15 July 2011
Dat was dus tegen Piet, niet tegen yohan.
Piet 15 July 2011
Als je me persoonlijk zou kennen, tiscrea, zou je begrijpen waarom ik op een dergelijke foto niet ingeflitst wil worden. Kennelijk heb je ook dat verkeerd begrepen.
tiscrea © 15 July 2011
Jammer dat je niet op de rest van mijn reactie ingaat, maar goed... Ik kan door mijn beeldscherm niet zien wat jouw omstandigheden zijn, maar geef dan ook geen commentaar wat "verkeerd" opgevat zou kunnen worden. Laten we het er maar op houden dat je weer gelijk hebt (?) en je gewoon niks aantrekt van kritiek op jou. Het geven ben je een stuk beter in. Ik geef het op. Ik heb leukere dingen te doen dan tegen een betonnen muur te praten.
Piet 15 July 2011
Het feit dat je reageert, Tiscrea, maakt voor mij duidelijk dat je een serieus gesprek niet uit de weg gaat. Sorry, dat ik iets heb gezegd dat makkelijk verkeerd begrepen kon worden. Het gaat niet om mijn omstandigheden, maar mijn figuur kan in de verste verte niet tippen aan dat van Mira. Ik bedoelde dus; een soortgelijke foto van mijzelf. En dat er op elke foto commentaar te leveren is, is juist. Positief, negatief, (al wordt een hint al erg snel als negatief ervaren), commentaar is altijd mogelijk. Ook degenen die alleen maar; mooi, prachtig schrijven leveren commentaar, maar zelden steekt iemand daarvan iets op. Bedankt voor je reactie.
criticus 16 July 2011
Nee maar, Tiscrea, prachtig op de man gespeeld weer hoor. Geen woord over de foto........ Als men niet tegen opbouwende kritiek op de geplaatste foto kan, zet dan de mogelijkheid tot reageren uit........ ( of plaats niet)
tiscrea © 16 July 2011
Criticus, ik heb zo'n idee dat ik de gedachten van veel mensen weergeef, alleen ik ben dan degene die het ook neertypt. Piet roept een reactie zoals de mijne vaak zelf op. Als je niet tegen kritiek kan reageer dan zelf ook niet. De foto van Mira vind ik prachtig zoals hij is. Dat is dan ook weer duidelijk. Niet iedereen zit op opbouwende kritiek te wachten en ook al is de reactiemogelijkheid daar, je hoeft er niet altijd en eeuwig gebruik van te maken.
yohan 16 July 2011
Piet snapt het gewoon niet en criticus (nou nou) presteert het om er weer een hele andere discussie van te maken. Knap hoor. De foto van Mira, want daar gaat het om, verdient beter.
Piet 16 July 2011
Piet snapt heel goed dat er mensen zijn die alles wat als kritiek kan worden uitgelegd persoonlijk nemen. Dat is NOOIT zo bedoeld, Zoals ik al eerder meldde, gewoon een hint om het ook eens anders te proberen. Dat een simpele opmerking in die richting tot een dusdanige discussie leid, verwonderd me. En dat het om de foto ging heb ik in verschillende reacties niet kunnen merken.
Mira 16 July 2011
Zo, wat een discussie is er ontstaan zeg. Ben nog steeds zeer tevreden over de foto. Zoals al eerder gezegd ben ik geen kenner en juist daarom vind ik de foto zelf extra goed. Pas bij thuiskomst kon ik voor het eerst de foto's bekijken en was ik superblij met het resultaat. Met de zelfontspanner is niet makkelijk, maar het was heel leuk om te doen. Voor mij voor herhaling vatbaar. En voor de critici, het feit dat je kunt reageren wil niet zeggen dat je verplicht bent te reageren. Zeelandnetfoto is een community voor de gewone man, misschien wordt de kritiek meer gewaardeerd op een gespecialiseerde foto-site. Zoals ik ergens een kritiek las dat iemand zijn foto's maar niet meer moest plaatsen maar in een album moest stoppen. Pfff, waar bemoeit iemand zich mee? Misschien heeft iemand met pijn en moeite een foto weten te plaatsen en krijg je zo'n commentaar. Het is niet dat ik de kritiek niet mee neem voor een volgende opname, maar ik blijf er bij, ik vind de foto echt mooi. En Daydream vind ik nog mooier, ook al staat de hele boog er niet op.......
Piet 17 July 2011
Ik ben erg benieuwd naar de reactie van Yohan en tiscrea op jouw laatste schrijven, Mira. Vooral de zin, waarin je aangeeft wel iets in mijn hint te zien. Maar ga vooral door met fotograferen; je hebt er kijk op. Succes.
yohan 17 July 2011
Vooruit dan Piet, omdat jij het bent: ik ben het met ALLE zinnen van Mira helemaal eens.
Piet 18 July 2011
Bedankt voor je reactie, Yohan. Wat me hier verwonderde was, dat iemand zei, (wie doet er niet toe), dat niemand hoeft te reageren.Een open deur, lijkt me. Maar als je dat opschrijft en plaatst, haal je m.i. wel je eigen stelling onderuit. En mocht iemand denken dat ik mijn gelijk wil halen, die zit er helemaal naast. Het enige wat ik beoog is, mijn ervaring delen. Iedereen kan met mijn hints doen wat zij/hij wil of niet wil. Maar als mijn reactie wordt gevraagd, krijg je ook MIJN reactie. En vooral van mooie, interessante foto's; wat deze foto's van Mira zijn, vind ik het belangrijk dat, wat er in mijn opinie nog aan te verbeteren is, dat aan te geven. En als iemand zich daaraan stoort, sla dan mijn reactie gewoon over.