Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
cyberlub

Minder LELIJK

Zo had en of kan het ook? Gaat he meer op in de structuur van de boule.

4 reacties

lisa 26 juni 2011
het terras is te overdreven groot,en dat maakt het niet mooi,maar het is meer leeg dan dat het gebruikt word,of het succes heeft bij arion poppenkast,is de vraag,het terras zelf bij arion boven staat ook overdreven ze blokkeren het looppad voor de mensen,ze doen net of ze aardig zijn arion,maar zijn geldwolven en je krijgt goedkoop eten,bij de buren verderop heeft het meer succes. deze foto is gefotoshopt,dus de meeste foto,s zijn niet echt.
loesia 26 juni 2011
na de zomer deze weer gedemoteerd,het volbouwen word lelijk,mischien wat geld besteden op de plek van britania? de gemeente moet zich schamen en de bewoners ook die klagen.....ze kunnen iets neerzetten en dan wel rekenng houden met bewoners die er wonen.
cyberlub 27 juni 2011
De foto gaat over de ondersteunig dus, en ja.. Photoshop uiteraard. heb het niet ff gemetseld.. De grootte en of het wel of niet bezet is doet niet terzake voor mij. Als ik over de glooing ga vind ik de ondersteuning gewoon afbreuk doen aan het zicht van de boulevard. THAT''S ALL..!
RoRa 27 juni 2011
Ipv niet ter zake doend gezeur over al dan niet lelijk zou je als fotograaf eens beter moeten kijken naar de mogelijkheden op fotografisch vlak. Met wat oog voor detail zijn er van dit terras vast prachtige plaatjes te maken, dus fotografen laat eens wat zien ! Zelf kom ik niet van Walcheren dus van mij hoef je niets te verwachten.

Trefwoorden
vlissingen boulevard