Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
snap

De stee in Watervliet.

Watervliet in de West Vlaanderen Belgie,De stee staat in het Vlaams voor marktplein.De streek wordt ook wel Meetjesland genoemd net over de grens .

2 reacties

A.A.Boone. 19 June 2011
Mooie foto van een mooi "plein" in een dorp met een mooie kern. In de kerk hangt een een zeer bezienswaardig schilderij v d "Meester van Watervliet" die daarop ook zelf is te zien. O ja, Watervliet ligt in Oost-Vlaanderen; dat begint al ongeveer bij Maldegem, de Belgische 2 provincies Oost- en West-Vlaanderen sluiten dus niet precies aan bij ons West-(=the best:-) en Oost Zeeuws Vlaanderen! Nou ja, dat doet niks af aan Uw vrijwel altijd mooie foto's!!
Eddy Kroes 19 June 2011
Bedankt voor je commentaar ,inderdaad ligt watervliet nog vrij dicht Bij dorpen als Assenede en Bassevelde en die liggen inderdaad in Oost Vlaanderen. Weer wat geleerd. Het schilderij waar u het over hebt,heb ik een paar weken geleden ook mogen bewonderen in de Katedraal van het noorden zo als ze de Kerk in Watervliet noemen. En zeker de moeite waard om te gaan bekijken.De naam van de schilder is overegens nog steeds niet met zekerheid bekend.