Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Riet de R

de Thuishaven

Zierikzee

6 reacties

Kees Marijs 26 mei 2011
Riet,Heel mooi!!
agnes 26 mei 2011
Hele mooie foto Riet.!!
Ben 26 mei 2011
Sfeervolle foto Riet, doet mij terugdenken aan vroeger toen ik kind was en met mijn vader vanuit BoZ meefietste naar Zierikzee, en dan langs gingen bij de vriend van mijn vader, Ben Schot, waarnaar ik vernoemd zou zijn. Deze had verschillende visserschepen waaronder, meen ik te herinneren, de ZZ7 en de ZZ9...Voer daar wel eens op mee, en werd dan soms zonder pardon het water van de Oosterschelde inge.....(ging ook wel eens mee met 'oom Ben' kreeftenfuiken lichten...) Ach ja, allemaal nostalgie met een glimlach naar die tijd. Groeten en ga zo door met mooie foto's maken. Ben Schoonen. Tholen.
marie-jeanne 26 mei 2011
Ik gun Riet de complimenten die ze krijgt hoor, maar is dit nou zo'n bijzondere foto? Als het een beetje redelijk weer is, kan iedereen deze foto toch maken? Het is een gewoon 'kiekje', ik zie het bijzondere er niet aan af. Ik heb haar in Bru mooiere foto's zien maken, veel kunstzinniger.
Riet de R. 26 mei 2011
Bedankt voor Uw reakties.....nee hij is niet bijzonder Marie-Jeanne maar het verhaal en herinneringen van Ben zijn dat wel. Prachtig.....dank je!
Ben 18 juni 2011
Wat laat Riet, de foto is toch goed van compositie en perspectief, zelf doe ik, of beter gezegd deed ik, veel aan fotografie. Maar waar ik eigenlijk op wil reageren is jouw reactie: heel leuk, jij ook bedankt! Groeten, Ben.

Trefwoorden
mosselschepen