Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 2
Washington

Eindeloos veel geduld.....moet je hebben bij de beste internetprovider...

Hebben jullie dat nou ook: bij het uploaden blijft stap 2 vaak oneindig "hangen". Soms lukt het uploaden redelijk en 3 seconden later is het mis. Het plezier is er zo wel snel af. Ik kan ook niet ontdekken wat de reden hiervan zou zijn. Iemand een idee?

7 reacties

marco.p 22 mei 2011
Ik heb het ook wel , maar ik ging ervan uit dat het aan mijn verbinding lag. (op het moment zit ik een eind van het modem vandaan -via een kabeltje,zo'n 50 meter- : en dan blijf tie hangen . de computer bij het modem zelf heeft het altijd goed gedaan//loopt hier ook via de telefoonlijn , trouwens//niet de "kabel" )
Nostalgrietje 23 mei 2011
Volgens mij kan het niet aan de verbinding liggen, behalve dan iets bij Zeelandnet zelf. Soms lukt het uploaden vrij moeiteloos en dan ineens is het over, binnen een paar seconden. Ook grote foto's via de mail versturen lukt zeelandnet niet. Dan krijg je steeds "I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below." Terwijl ik zeker weet dat ik maar 1 ontvanger selecteer (zou ook niet hoeven, toch?) en de te versturen bestanden onder het maximalen aantal MB's ligt.
Nostalgrietje 23 mei 2011
Ik heb net een foto geupload (Mereltje) en dat ging binnen de minuut. Gelijk aansluitend nummer 2. Start 7.55 uur en nu 7.10 uur nog steeds bij stap 2. Ik vrees dat jullie de foto van de fuchsia's vanavond nog niet kunnen zien....
Piet 23 mei 2011
Deze problemen heb ik nooit meer sinds ik gebruik maak van Google Chrome. Je hoeft dan ook niet elke keer je volledige naam en email adres in te tikken. Bovendien comprimeer ik mijn foto's met BDSizer. Ook al gratis.
tiscrea © 23 mei 2011
Heb het de laatste tijd regelmatig dat ik, nadat ik stap 2 heb afgerond en de foto heb geselecteerd, doodleuk weer terug naar stap 1 wordt gezet zonder dat een foto is geplaatst. Dat gebeurt soms 5x achterelkaar! Bijzonder irritant en pas van de laatste tijd. Ben wel blij dat ik niet alleen ben ;-) Gebruik overigens IE8 en dat is daarvoor nooit een probleem geweest.
tiscrea © 23 mei 2011
P.S. Mijn inlognaam en emailadres worden onthouden. Als ik de eerste letter intik dan wordt de rest vanzelf aangevuld, als ik tenminste bij browsegschiedenis verwijderen niet elke keer ook de formuliergegevens laat verwijderen :-) Wel jammer is, dat als je net een omschrijving getypt hebt, je die wel weer opnieuw moet typen. Tegenwoordig kopieer ik een langere beschrijving voordat ik op verzenden klik. Scheelt een hoop ergernis :-)
Nostalgrietje 23 mei 2011
De foto staat nog steeds te laden, hoor. Ik gebruik Safari, maar wil Firefox gaan proberen. Al blijf ik er bij dat wij als gebruikers ons niet in allerlei bochten zouden moeten gaan wringen om het probleem voor Zeelandnet op te lossen. Ik vrees dat de rollen omgedraaid zijn: de techniek kan de snelle digitale mens niet meer volgen....