Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 46
kieknoe

Adrie Verhage, Zeeuws kampioen ploegen 2008

Adrie Verhage werd met zijn driespan zaterdag Zeeuws kampioen ploegen voor trekpaarden.

11 reacties

[email protected] 29 September 2008
PRACHTIG!
Lotte 29 September 2008
Geweldig mooie foto. Klasse!
Piet 29 September 2008
Wat een plaat!!!!! SCHITTEREND!!!!!!!!!! Heel gelukkig geen publiek op de foto.
kieknoe 30 September 2008
Dank voor deze lovende woorden.
criticus 30 September 2008
Kampioenschappen bergop ploegen?? Is de volledig scheve horizon nu opeens geen probleem meer Piet?????????????
kieknoe 30 September 2008
criticus, ik zou het op prijs stellen als je je commentaar direct aan mij richt in plaats van mijn foto te gebruiken om een priveoorlog uit te vechten met een van je vijanden. Ik kom je naam iets te vaak tegen in reacties waarin een persoonlijke vete lijkt te worden uitgevochten. En dan even over het bergop ploegen. Je hebt gelijk. De dijk loopt niet volledig horizontaal. Soms moet je consessies doen als je een foto maakt waarbij het onderwerp niet haaks op de horizon staat. Het recht trekken van de horizon kan de indruk wekken dat de ploeg zweeft (hoger dan de benen van de paarden). Heb je er wat aan of blijf je doorgaan met mensen zieken. Ik weet daar veelleukere sites voor.
Piet 30 September 2008
nou nou kieknoe, beetje beter "inlezen" hier kan geen kwaad. Ik heb geen vete met criticus hoor, in tegendeel , ik ben het vaak met hem eens. En wat betreft die horizon heeft hij wel gelijk , foto is prachtig zo, maar kan nog beter door de horizon recht te trekken
kieknoe 30 September 2008
Hij mag van mij kritiek hebben op foto's, geen probleem. Ook ik geef hem over de horizon gelijk met de bekende kanttekening.Gaat mij meer om de toon die bij criticus de muziek maakt. En ik ben bij verschillende kritieken een woordkeuze en toonzetting tegengekomen die eerder vijandig is dan opbouwend en vaak gericht op een ander dan de inzender. Daar heb ik moeite mee.Daarom ook mijn reactie. (heet een optelsommetje)
Piet 01 October 2008
Wat die andere Piet, want dat 2e commentaar is niet van mij, ik zit zo laat niet meer achter de PC, beweert, klopt wel. Ook criticus had gelijk, ik liet me een beetje teveel door mijn enthousiasme meeslepen. Wel heb ik het idee, dat er 2 zijn, die zich criticus noemen, de een is to the point, maar niet onvriendelijk, de andere is regelmatig met zijn verkeerde been uit bed gestapt. Overigens weet ik niet, welke van de twee hier aan het woord was. Hij zei iets over de foto, en trok mij aan mijn oor. Geen probleem voor mij.
kieknoe 01 October 2008
Ik vind het prima zo. Iedereen heeft zijn zegje gedaan. Ik hoop gewoon dat we het hier over de foto's kunnen hebben. En dat kritiek heel opbouwend kan zijn als daarvoor de juiste woorden worden gekozen.Dan blijft het een leuke hobby waar velen iets van kunnen leren. Bedankt voor jullie reacties.
Don 16 October 2008
isienu nie scheef!!!