Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
Vanessa

bloesem

4 reacties

Piet 29 March 2011
Best wel mooi, maar de kleurstelling en de scherpte vind ik wat soft.
Otto Vosveld 30 March 2011
Ik ben het niet met Piet eens, ik vind de "kleurstelling" juist heel toepasselijk bij deze bloem en vind ook, dat je focus-bewerking een erg mooi effect geeft ! Voor mij een erg mooie foto, Vanessa !!
Piet 30 March 2011
Als ik het goed lees, is Otto het dus wel met me eens, want hij heeft het over een focus bewerking. En dat dit een dromerig effect geeft is buiten kijf. Ik ben benieuwd naar de reactie van Vanessa.
Vanessa 30 March 2011
Hai Piet en Otto, Ten eerste bedankt voor jullie reactie. Opbouwende kritieken en eerlijke meningen zijn altijd welkom. Piet, ik weet dat jij altijd eerlijk je mening geeft, maar wel beleeft blijft en dat waardeer ik ook in jou. Dat kan ik helaas niet van iedereen zeggen. Dan heb ik het niet over jou hoor Otto. Jij bent altijd heel symathiek naar iedereen toe en dat waardeer ik dan weer in jou. Nu even over de foto.... Ik vind hem juist wel geslaagd. Ik had bewust de scherpte op de meeldraadjes laten vallen. De softe kleuren vind ik eerlijk gerzegd ook wel erg mooi. Ik vond he thelemaal bij een bloesem passen. groetjes Vanessa