Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 2
Otto Vosveld

bijzondere eend.....

Een (voor mij) bijzondere eend in een kreek in Koewacht (Z.Vl.)., die ik nog nooit gezien had. Ik heb gezocht in boeken en op internet, maar tevergeefs ! Dames/heren eendenkenners....... wie weet het ????

8 reacties

Gieneke 28 March 2011
Hoi Otto, Kijk eens onder fuut. wel een grappige foto.
Otto Vosveld 28 March 2011
Dank voor je reactie, Gieneke ! Ik had wel een antwoord van jou verwacht, maar....... Ik twijfel natuurlijk niet aan je deskundigheid op het gebied van vogels, maar op mijn internetpagina's ziet een fuut er heel anders uit.... Niet met zo'n grote kuif en ook andere kleuren. Is het soms nog een jonkie ??
sonja 28 March 2011
Een leuke foto en volgens mij heeft Gieneke gelijk, ik dacht ook aan een fuut!
Ivo 28 March 2011
Gieneke heeft absoluut gelijk, het is een fuut. Deze vertoont baltsgedrag en daarom ziet hij er zo mooi uit met zijn kuif. Als je bij zoek foto FUUT intypt dan kom je deze regelmatig tegen en beantwoord het gelijk je vraag.
Eddy Kroes 28 March 2011
Prachtig,zeker weten Otto dit is een fuut,en in de winter hebben ze de kraag neer gelegd,zo ken jij ze Otto.
Otto Vosveld 28 March 2011
Dank allemaal !! Gieneke : .... alle hulde !!!
Vanessa 28 March 2011
Wat leuk dat je een fuut bent tegen gekomen. Dat zou ik ook nog wel eens willen. jammer dat de foto slecht van kwaliteit is. Hem je hem veel bijgesneden?
Otto Vosveld 29 March 2011
Ja Vanessa, ik heb nogal wat weggesneden. De fuut zwom ver weg in deze kreek. Ik heb hem gefotografeerd en thuis veel water weggesneden om wat uit te vergroten, wat inderdaad ten koste is gegaan van de kwaliteit van de foto. Maar zonder die bewerking was het niet te zien dat het een fuut was......Daarom deze keuze gemaakt.